Auping

matras Adagio

De veerkrachtige matras voor gelijkmatige ondersteuning van je hele lichaam.

Over matras Adagio

Auping heeft de matrassenportfolio verbeterd. benieuwd wat dat betekent voor de Adagio matras?

kenmerken nieuwe Adagio matras

De comfortlaag is vervangen door Latex Perfo, eerst bestond het uit HR schuim dat is vervangen vanwege verbeterde prijs-kwaliteit en geluidsreductie.

De tijk bestaat uit breisel 35% viscose, 65% polyester en 10 mm polyether. 10 mm wolpolymix is vervangen voor polyether vanwege wasbaarheid en wol allergievrije eigenschappen.

De verschillende hardheden zijn soft, medium en firm. Medium is als bijvulling zodat we u nog beter kunnen bedienen.

De ergonomische kern zijn 5 comfortzones DPPS pocketveren van 12 cm hoog. ter vervanging van 3 comfortzones voor een klantvriendelijke opbouw in zonering in het middensegment. 2 typen zijstroken voor een uniforme hardheid: 1 voor soft/ medium en 1 voor firm. De zijstroken zijn toegevoegt voor een uniform liggevoel en een vermindering van ingezakte zijstroken. 1 cm opencellig schuim drukverdeler

De onderlaag bestaat uit open structuur schuim. Viltbodem antracietgrijs. de lichtgrijze kleur heeft Auping vervangen door antracietgrijs, dat perfect past bij Auping vanwege de moderne uitstraling. Het draagt tevens bij aan Auping hun duurzaamheid, omdat deze kleur minder afval heeft in productie.

Het badstof is vervangen door kepi 100% polyester ( afdekken kern ) vanwege gebruiksvriendelijkheid, uniform materiaalgebruik en kwalitatieve afdekking van de kern van de matras. optioneel verkrijgbaar met afneembare, wasbare tijk ( meerprijs €100,- ).

De hoogte van de Adagio is 20 cm.