Inloopkast op maat

Over Inloopkast op maat

De inloopkast op maat wordt steeds populairder in Zeeland bij Binnenuit. Begrijpelijk, want een inloopkast is natuurlijk dé manier om uw kleding en accessoires overzichtelijk en stijlvol op te bergen.

 De Kastenspecialisten van de binnenuit maaken uw inloopkasten volledig op maat, in welke vorm (recht, L-vorm of U-vorm) dan ook. U kunt uw inloopkast geheel naar eigen wens en idee indelen en heeft de keuze uit zo'n 25 verschillende kleuren. Natuurlijk kunt u kleuren combineren, geheel naar uw eigen smaak. Denkt u eens aan een mooie combinatie van verschillende kleuren voor planken en achterwand of de band van de plank in de kleur van de achterwand. Bij Comfort in Stijl wordt uw inloopkast net even persoonlijker!

Ook de speciale verlichting is essentieel in een inloopkast. U kunt bij De vlijt kiezen uit verschillende verlichtingssystemen, zoals mooie ingebouwde spots of stijlvolle pendelspots. Wanneer u ramen of deuren heeft in de ruimte die u wilt gebruiken voor uw inloopkast, kunnen wij deze volledig in uw op maat gemaakte inloopkast integreren. Zo ontstaat er een prachtige inloopkast volledig op de kamer afgestemd.