Steel & Stockings

Steel & Stockings Ledikant Saturnus

Ledikant Saturnus is een stoer ledikant met een vrouwelijke touch dat er voor zorgt dat het in iedere slaapkamer mooi tot zijn recht komt. 

Over Steel & Stockings Ledikant Saturnus

Bij het ledikant Saturnus is staal met onbehandeld robuust eikenhout gecombineerd. Dat zorgt voor deze prachtige uitstraling tussen stoer, puur en toch die vrouwelijke touch. Het staal is geschuurd en gelakt met een uiterst matte lak om deze afwerklaag zo onzichtbaar mogelijk te maken. Deze is afneembaar met een licht vochtige doek. Steel & Stockings maakt gebruik van zoveel mogelijk natuur producten en behoud de puurheid van deze materialen. Hierdoor krijg je een stoer en robuust uiterlijk maar door de vrouwelijke touch past dit in bijna ieder interieur. 

Dit ledikant is in alle punten met oog voor detail afgewerkt. En met vele mooie bijpassende accessoires maakt u dit Saturnus ledikant helemaal af. Het Hoofdbord is in 2 hoogtes verkrijgbaar, 123 cm hoog en 145 cm hoog. 

Het ledikant is uiteraard ook zonder hoofdbord te verkrijgen. Benieuwd naar dit prachtige ledikant van Steel & Stockings? Wij verwelkomen u graag bij Binnenuit Bedden & Slapen.