Hülsta slaapkamers

Hülsta ledikant Lunis

Het Hülsta ledikant Lunis kunt u helemaal aanpassen aan u wensen. 

Over Ledikant Lunis.

Lunis is een ideaal programma waarmee u veel combinaties heeft bij het inrichten van uw slaapkamer. Recht, heldere silhouetten, gecombineerd met zachte rondingen kenmerken de vormentaal en de ruime keuze aan ellementen en materialen. 

Voor de bekleding van het comfortabele gestoffeerde bed kan gekozen worden uit de ruime hülsta stofcollectie. De materiaalmix van lak en hout geeft mooie accenten. Warm natuurlijk eiken, karakteristiek gerookt eiken en donker kernnoten vormen mooie combinaties met lak en hoogglans. Zelfs een bijpassende kaptafel is verkrijgbaar.

De slaapkamer Lunis van Hülsta is een slaapkamer programma dat veel mogelijkheden heeft. Hierdoor is het zeer eenvoudig om met Furnplan voor iedereen de ideale slaapkamer in terichten.  Het is niet alleen een individueel, maar ook een heel veelzijdig programma. Hetzij als klassieke combinatie van lattenbodem en matras of als boxspring, als gestoffeerd bed of als bedomranding in houtfineer, lak- of hoogglansuitvoering – alle bedvarianten, kasten en bijmeubels transformeren het designconcept van LUNIS in een overtuigend totaalplaatje.

Wilt u van de Hülsta Lunis iets zien of er meer informatie over weten? Wij verwelkomen u graag bij Binnenuit Bedden & Slapen in Heinkenszand.