Auping

Auping Ledikant Auronde

Al 40 jaar is de Auping Auronde een tijdloos design. Er zijn al ruim één miljoen exemplaren verkocht, en dit ledikant is nog altijd even populair. Dit komt door zijn unieke vorm, de vorm laat namelijk geen verandering toe en blijft het design altijd één beeld. 

Over Eindeloos genieten van de Auronde

Het ontwerp van de Auping Auronde is een echte designklassieker. Het bed word regelmatig aangepast met de nieuwste kleurtrends, eisen en inzichten, ook in comfort. Door de heldere en strakke lijnenspel komt het eigentijdse design van de Auping Auronde volledig tot zijn recht. De ronde vormen in de herkenbare Auronde poten voorzien het bed van een comfortable en tijdloze uitstralling. Dit maakt het een verrijking voor uw slaapkamer.

Door de vele accessoires is de Auping Auronde op vele manieren aan te passen en uit te breiden. Zoals een achterwand, nachtkastje of een lamp. Hierdoor past de Auronde in iedere slaapkamer, geheel naar uw eigen smaak.

De Auping Aurounde is gemaakt van duurzame materialen en het is voor 50% recyclbaar of hergebruikte materialen. Auping verzekert u van een goed kwaliteit bed, er is met veel zorg en aandacht aangewerkt. Dit betekend dat u bijzonder lang kunt slapen in dit prachtige bed.

Wilt u de Auping Auronde in het echt zien en er meer informatie over weten? Wij verwelkomen u graag bij Binnenuit Bedden & Slapen in Heinkenszand. 

  • Test Album
  • Test Album
  • Test Album
  • Test Album