Van Cadsand

Van Cadsand boxspring vlak

Comfortabele vlakke boxspring met verschillende mogelijkheden en unieke eigenschappen. Van Cadsand heeft ook een Elektrische verstelbare boxspring.  

Over Van Cadsand boxspring vlak

Deze comfortabele vlakke boxspring is in verschillende stofferingen en capuchoneringen mogelijk. Ook heeft van Cadsand 3 stijlvolle hoofdborden vlak, Carré gestikt en gecapuchoneerd. De boxspring is uitgerust met een 7-zone pocketvering die u optimaal ondersteund. De boxsping is gestoffeerd in een willekeurige kleur in een afneembare en reinigbare stof. 

Perfect te combineren met de van Cadsand matrassen 3si, 5si,7si en de 9si. De matrassen hebben een pocketvering gecombineerd met comfortschuim, geperforeerde latex en/of Pulse latex. De tijk is afritsbaar en wasbaar. De matrassen zijn achteraf aanpasbaar om u zo in alle tijden de perfecte ondersteuning te kunnen bieden. 

Alle matrassen zijn eventueel leverbaar met een sleepradar.

Wat is de sleepradar? 

De sleeprader die volledig in de matras wordt geïntegreerd doet metingen gedurende de nacht en gaat die gegevens analyseren. Via een app krijgt u aanbevelingen voor concrete aanpassingen aan uw leef- en slaapgedrag. Of aanpassing aan de matras zelf. Dat laatste is heel eenvoudig uit tevoeren door een flexibele toplaag aan te passen. Ook kan het systeem andere apparaten, zoals thermostaat en verlichting aansturen en zo een prettige slaapomgeving creëren. Alles is af te lezen en in te stellen via de app op uw telefoon, apple watch, tablet of computer. Het resultaat? U slaapt beter, functioneert beter en haalt daardoor meer uit uw dag. Kortom, een boost voor uw kwaliteit van leven!

Voor vragen en advies verwelkomen wij u graag te Heinkenszand.