M Line

Mline boxspring Multi Motion Dusk

De Multi Motion boxspring van Mline kan naar ieder interieur worden aan gepast met de vele mogelijkheden die de Multi Motion u biedt. 

Over Mline boxspring Multi Motion Dusk

De Multi Motion boxspring bevat een bedbodem met 7-zones minipocketvering met een ergonomische schouderzone. De boxspring is zowel elektrisch verstelbaar als in een vlakke uitvoering. De Multi Motion boxspring past in ieder interieur door de vele mogelijkheden. Zo kunt u kiezen tussen 3 verschillende varianten en 1 daarvan is de Multi Motion bedbodem.

De Multi Motion Dusk

De Multi Motion boxspring Dusk is mogelijk met een hoofd- en voetbord. Het hoofd- en voetbord met rechte hoeken en lijnen geven uw slaapkamer direct een eigentijdse uitstraling. Mline biedt u wel 36 sfeervolle kleuren aan om uw Boxspring te stofferen. Ook kunt u kiezen om de ledikantzijden mee te laten stofferen. Deze boxspring is in een elektrische verstelbare uitvoering en in een vlakke uitvoering te verkrijgen. Ook heeft u de keuze uit 6 verschillende poten van hout tot aluminium look. Perfect te combineren met de Mline matrassen door de antislip laag. 

Voor vragen en advies verwelkomen wij u graag te Heinkenszand.