Kreamat

Kreamat boxspring Sparta

Deze moderne boxspring van Kreamat is een prachtige eyecatcher voor uw slaapkamer. De sparta boxspring is zowel in een elektrische als vlakke uitvoering. 

Over Kreamat boxspring Sparta

De Sparta boxspring is een prachtige eyecatcher door zijn moderne uitstraling. Deze boxspring heeft een hoofdbord die u veel opberg ruimte biedt door de verborgen box. Dit hoofdbord is 35 cm diep en is verkrijg baar in de breedte van 222 cm met 1 opberg ruimte van 108 cm breedt. Ook is het hoofdbord in een bredere variant van 302 cm met 2 opberg ruimtes van 94 cm breedt. Ook is er de mogelijkheid en hoofdbord zonder hout achterwand te nemen dan gelden de zelfde breedtes maar is het hoofdbord maar 5 cm dik. 

Ook is de het Sparta Hoofdbord in een extra hoge variant, met een opberg ruimte met een hangrek. 

De Sparta boxspring is zowel elektrische verstelbaar als vlak te verkrijgen. De boxspring heeft een schouderzone gecreëerd voor de perfecte ondersteuning en slaaphouding. 

De Sparta boxspring is perfect te combineren met de Sparta matrassen van 24 cm of 28 cm hoog. Ook zijn de matrassen in 4 hardheden verdeeld soft, medium, firm en extra firm.

Voor vragen en advies verwelkomen wij u graag te Heinkenszand.