Kreamat

Kreamat boxspring Lyfos

Deze unieke boxspring van Kreamat is een prachtige eyecatcher voor uw slaapkamer. De Lyfos boxspring is zowel in een elektrische als vlakke uitvoering. 

Over Kreamat boxspring Lyfos

Het Lyfos hoofdbord van Kreamat is niet alleen super uniek en mooi, maar is ook functioneel. Het hoofdbord is erg uniek omdat het hoofdbord lichtjes naar achteren leunt, daardoor is rechtop zitten in je Lyfos-bed een genot. Het hoofdbord is 85 cm breder dan uw gewenste bed breedte. Dus wilt u een bed van 180 cm breedt is het hoofdbord 265 cm breedt. 

De boxspring is zowel elektrisch verstelbaar als vlak verkrijgbaar. De boxspring is 28 cm hoog (excl. matras), dat is een ideale hoogte om zonder moeite uw bedt uit te komen. De boxspring heeft een schouderzone voor een goede ondersteuning en een perfecte slaaphouding. 

Ook heeft de Lyfos boxspring een Lyfos matras in de collectie, de pocketvering matras is gecombineerd met pulse latex voor de juiste ondersteuning en drukverdeling. De matras is in 4 hardheden verdeeld voor de juiste ondersteuning voor uw lichaam. 

Voor vragen en advies verwelkomen wij u graag bij Binnenuit in Heinkenszand.