Auping

Auping Spiraalbodem

De Auping Spiraalbodem geeft u alle voorzieningen voor een perfecte bedbodem. De Aupingspiraal is hygiënisch, comfortabel en ventileerd goed door de open structuur. 

Over Auping Spiraalbodem

Meer dan 120 jaar geleden bedacht Auping als eerste een spiraalbodem, deze werden 20 jaar later al verkocht in onze zaak in Goes. Waarom? Omdat we het rusten en slapen comfortabeler én hygiënischer wilden maken. De komst van de spiraalbodem bij De Vlijt Bedden & Slapen was een revolutie en sindsdien heeft Auping het ontwerp steeds verder verfijnd. Elk detail draagt bij aan uw comfort. 

Een voorbeeld van onze aandacht voor detail zijn de versterkte ronde kunststof hoeken van alle spiraalbodems. Het wegwerken van scherpe randen voorkomt bezeren en het haken of scheuren van beddengoed. De AVS spiraalbodem van Auping is met zijn open structuur een frisse en goed ventilerende bedbodem. Hij blijft uw lichaam altijd veerkrachtig ondersteunen, gegarandeerd, een heel leven lang. 

De spiraalbodems van Auping zijn beschikbaar in vlakke stand, met de hand verstelbaar en elektrisch verstelbaar in diverse standen. Voor meer informatie verwelkomen wij u graag bij Binnenuit Bedden & Slapen in Heinkenszand.