Salontafels-Tripod-Pode

Tripod

Pode

Algemene productinfo

De naam vertelt maar een deel van het verhaal. Inderdaad, deze serie salon- en bijzettafels staat op drie poten, elk met twee knikjes waardoor ze op één punt samensmelten. Maar Tripod is meer: op het industriële onderstel ligt een schitterend bewerkt driehoekig blad, met zachte rondingen. Handig zijn de verschillende groottes, hoogtes en afwerkingen waarmee het goed combineren is.

Productinformatie

Tripod is leverbaar als bijzettafel in twee afmetingen en als salontafel in de drie afmetingen. Voor het onderstel kies je elke lak- en epoxykleur in de collectie. Ook de bladen zijn er in alle lakkleuren, de massief eiken bladen krijgen een Pode Oak-beitskleur.

One of Two, Leer of stof; welke combinaties u uiteindelijk ook kiest, als u het mooi vindt, zit u altijd Spot-on!

kleuren en materialen

Stephan Veit

 

Over Pode

U kent Pode misschien van het meubelmerk Leolux, maar maak nu kennis met het vernieuwende karakter van Pode. Dit designmerk heeft een fantastische ontwikkeling doorgemaakt, van meubelmerk tot lifestylemerk. Dat is mede te danken aan Claire en Roderick Vos die zich als designers én art directors over Pode hebben ontfermd.

Waarom adviseren wij Pode?
De Pode-collectie is de afgelopen jaren steeds omvangrijker geworden en uitgebreid met meer dan alleen zitmeubelen. Het is nu een lifestylemerk met bijzettafels, zoals de series Gloss, Skitck en Batch. Daarnaast shopt u bij Pode kleurrijke kussens, plaids, zitzakken, karpetten en meer.

Daarom kiest u voor Pode bij BinnenUit
Bent u al net zo enthousiast als wij? Breng een bezoek aan BinnenUit Meubelen in Heinkenszand en aanschouw alle pracht en praal van Pode. Onze adviseurs vertellen u alle ins & outs over de meubelen van Pode en nodigen u uit om de meubels uit te proberen.

Aanbevolen producten

dp_metaform-eettafel-binnenuit
DP

Metaform

Pode-Sparkle-Lage-Fauteuil-Binnenuit-Zeeland
Sparkle

Pode

melloo-hoekbank-leolux-binnenuit-zeeland-sfeer2
Melloo

Pode

tajmahal-salontafel-keramiek-bert-plantagie-binnenuit
Taj-Mahal

Bert Plantagie

Contact

0113-561482