Salontafels-tao-riva1920

Tao

Riva1920

Algemene productinfo

Tao is een prachtige serie van drie formaten bijzettafels, die samen als salontafel toe te passen zijn. Ze zijn makkelijk en licht verplaatsbaar en u zet ze naast uw bank of fauteuil, zodat u niet steeds hoeft op te staan om uw hapje of drankje te nuttigen. De afwerking is magnefiek, zoals u van Riva 1920 gewend bent. de mooist, natuur gelaten houtsoorten worden ambachtelijk verwerkt, de verbinding van de poten aan het blad is zo’n mooi detail, waaruit het vakmanschap van Rivia 1920 blijkt. Verrijk uw zithoek, kies voor Tao.

Productinformatie

Kenmerken van Tao

Tao is een set van drie salontafels / bijzettafels in de afmetingen:

Ø 40 x H.34
Ø 50 x H.39
Ø 60 x H.44

 

U heeft de keuze uit 5 verschillende  afwerkingen

Bekijk online vast een selectie van verschillende mogelijkheden, in onze showroom hebben we de originele stalen van de verschillende afwerkingen.

Design: C.R. & S. RIVA1920, 2014

Lees meer over de designer

Over Riva 1920

Waarom adviseren wij Riva1920?

De meubelen van Riva1920 kenmerken zich door een eigentijdse, sobere vormgeving, maar met veel aandacht voor bijzondere detaillering. Ze worden geproduceerd in Italie. Riva1920 let naast het uiterlijk van een designmeubel op functionaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf hecht grote waarde aan een juiste materiaalkeuze. Met veel liefde voor het meubelvak maken ze duurzame en technische hoogwaardige designmeubels.

Daarom kiest u voor Riva1920 bij Binnenuit

Hout is een hernieuwbaar materiaal. Een boom groeit weer aan of kan opnieuw geplant worden. Het is daarnaast recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Dat maakt hout een bijzonder mooi, duurzaam materiaal. De voordelen van duurzaam hout zijn eigenlijk zo vanzelfsprekend dat je ze misschien bijna niet meer ziet. Hout is een natuurlijk materiaal. Geen enkele boom is hetzelfde en dat zorgt niet alleen voor karakter in het hout, maar ook voor een uniek houtbeeld in de tafels, stoelen, kasten en kleinmeubelen die Riva 1920 maakt van hout. Ondanks een zorgvuldige selectie kunnen er verschillen in structuur of kleur optreden en dat maakt de Riva 1920 meubelen stuk voor stuk uniek.

Aanbevolen producten

Pilat&Pilat-Silas sfeerbeeld-Binnenuit-Zeeland
Silas

Pilat & Pilat

luna-eetkamerstoel-montis-binnenuit-stof-sfeer
Luna

Montis

joist-eettafel-rond-arco-jorre_van_ast-lowres-binnenuit3
Joist

Arco

standard-edra-bank-binnenuit
Standard

Foscarini

Contact

0113-561482