Salontafels-Tampa-Leolux

Tampa

Leolux

Algemene productinfo

De Tampa salontafels van Leolux combineren hun nuttige functie en kleurrijke uitstraling met een speelse vorm. Door de verschillende bladvormen te combineren, ontstaan fraaie composities. Tampa tafels zijn er met ronde, boon-, of eivormige bovenbladen, in een scala aan materialen. 

Productinformatie

Kenmerken Tampa

  • Combineer verschillende vormen, hoogten en materialen.
  • De bladen worden namelijk uitgevoerd in eiken, noten, marmer, glas of lak. Een eigen kijk op interieur? Met Tampa zijn de mogelijkheden eindeloos.

Leer en stof zijn belangrijke ingrediënten binnen de Leolux collectie. Ze bepalen het beeld van uw inrichting, de geur, de warmte en de kleur. U leeft jarenlang met ze samen en vergroeit er mee. 

Bekijk hier een overzicht van alle kleuren en materialen 

Design: Beck Design, 

Tampa is ontworpen door Norbert en Silja Beck, die samenwerken als Beck Design. Zij ontwierpen al verschillende geliefde Leolux-producten en Tampa sluit zich moeiteloos bij dat rijtje aan.

Over Leolux

Meer dan tachtig jaar lang vakmanschap.

Met veel aandacht, geduld én expertise worden Leolux-producten ontworpen. Stuk voor stuk inspirerende meubelen. Of het nu gaat om aangenaam loungen, comfortabel zitten, heerlijk tafelen of ontspannen relaxen: de collectie van Leolux is een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Waarom adviseren wij Leolux?
Een goed zitmeubel verdient vakmanschap en dat is waar Leolux voor staat. Al tachtig jaar lang laten de Leolux-specialisten zich uitdagen door designers en kunstenaars om vernieuwende ideeën over vorm en comfort door te vertalen naar heerlijke meubelen. De collectie kent veel vertrouwde klassiekers, maar wordt voortdurend aangevuld met eigentijdse, eigenzinnige designmeubelen.

Daarom kiest u voor Leolux bij BinnenUit
Met dezelfde zorgvuldigheid presenteert BinnenUit Meubelen de collectie van Leolux. Bij Binnenuit vindt u de grootste, meest inspirerende select store van Zeeland. Laat u inspireren door de verrassende combinaties van de Leolux-modellen in gedurfde, toonaangevende kleuren en materialen. Laat u adviseren bij het maken van een persoonlijke keuze en personaliseer uw Leolux-meubel van top tot teen; van zitcomfort tot het kleinste detail.

Aanbevolen producten

tripod-salontafel-pode-binnenuit-zeeland-sfeer
Tripod

Pode

leolux_iduna_flint_binnenuit-sfeer
Iduna

Label

dp_metaform-salontafel-binnenuit2
DP

Label

cream-fauteuil-leolux-leer-sfeerl-binnenuit-zeeland
Cream

Leolux

Contact

0113-561482