Salontafels-Iduna-Leolux

Iduna

Leolux

Algemene productinfo

De Iduna salontafels van Leolux zijn te herkennen aan de prachtige facetrand in het blad, die de mooie vorm benadrukt. De vorm straalt een zachtheid uit en warmte, de taps toelopende poten van massief hout dragen het mooie blad, dat in prachtige materialen en kleuren mogelijk is.

Productinformatie

Kenmerken Iduna

  • Het blad wordt uitgevoerd in massief eiken (in alle eiken olie- of beitskleuren) of in marmer: ‘Bianco Carrara’ of ‘Marron Emperador’. Let op: Marmer is een natuurlijk materiaal. De kleur en structuur verschillen per product en het vraagt extra aandacht bij het onderhoud.

Configureer uw persoonlijke Iduna

Materiaal en kleur zijn belangrijke ingrediënten binnen de Leolux collectie. Ze bepalen het beeld van uw inrichting, de geur, de warmte en de sfeer. U leeft jarenlang met ze samen en vergroeit er mee. 

Bekijk hier een overzicht van alle kleuren en materialen 

Kenmerken

  • Iduna is leverbaar als salontafel in 2 maten: Iduna is 113x73cm, Iduna is 90×58 cm. Beide formaten zijn leverbaar in 2 hoogtes: 32 of 37 cm
  • Het blad wordt uitgevoerd in massief eiken (in alle eiken olie- of beitskleuren) of in marmer “Bianco Carrara”, “Grey Rigna” of “Marron Emperador”. Let op: Marmer is een natuurlijk materiaal. Kleur en structuur verschillen per product.
  • Bij een versie in eiken volgende de poten de kleur van het tafelblad (optie: alle beits- of oliekleuren). De eikenhouten poten bij een marmeren blad zijn leverbaar in alle eiken beits- en oliekleuren.
  • Prijzen en afmetingen

Design: Beck Design

Iduna is ontworpen door Norbert en Silja Beck, die samenwerken als Beck Design. Zij ontwierpen al verschillende geliefde Leolux-producten en Iduna sluit zich moeiteloos bij dat rijtje aan.

Over Leolux

Meer dan tachtig jaar lang vakmanschap.

Met veel aandacht, geduld én expertise worden Leolux-producten ontworpen. Stuk voor stuk inspirerende meubelen. Of het nu gaat om aangenaam loungen, comfortabel zitten, heerlijk tafelen of ontspannen relaxen: de collectie van Leolux is een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Waarom adviseren wij Leolux?
Een goed zitmeubel verdient vakmanschap en dat is waar Leolux voor staat. Al tachtig jaar lang laten de Leolux-specialisten zich uitdagen door designers en kunstenaars om vernieuwende ideeën over vorm en comfort door te vertalen naar heerlijke meubelen. De collectie kent veel vertrouwde klassiekers, maar wordt voortdurend aangevuld met eigentijdse, eigenzinnige designmeubelen.

Daarom kiest u voor Leolux bij BinnenUit
Met dezelfde zorgvuldigheid presenteert BinnenUit Meubelen de collectie van Leolux. Bij Binnenuit vindt u de grootste, meest inspirerende select store van Zeeland. Laat u inspireren door de verrassende combinaties van de Leolux-modellen in gedurfde, toonaangevende kleuren en materialen. Laat u adviseren bij het maken van een persoonlijke keuze en personaliseer uw Leolux-meubel van top tot teen; van zitcomfort tot het kleinste detail.

Aanbevolen producten

Byen-sfeerbeeld-design-on-stock-binnenuit-zeeland
Byen

Design on Stock

standard-edra-bank-binnenuit
Standard

Label

kameo-label-3zitsbank-binnenuit2
Kameo

Label

cream-fauteuil-leolux-leer-sfeerl-binnenuit-zeeland
Cream

Leolux