Salontafels-dp-metaformmeubelen

DP

Metaform

Algemene productinfo

Salontafels moeten vooral praktisch zijn, niet te klein en niet te groot, niet te hoog en niet te laag. De DP serie van Metaform meubelen is altijd in het juiste formaat leverbaar. Door verschillende diameters toe te passen in verschillende hoogtes, maakt u er een praktische en speelse salontafelset van. Zo zet u de tafels neer, waar ze nodig zijn en het u gemakkelijk maken en u zet alles weer bij elkaar als het opgeruimd en aan kant moet zijn.  

Maak uw zithoek persoonlijk met de DP salontafels door keramiek met hout of lak te combineren, kies vervolgens de gewenste kleur voor de bladrand en de poten. 

Productinformatie

Het tafelblad van salontafel DP kan worden geleverd in diverse afmetingen standaar in 40 – 100 cm. Andere diameters op aanvraag.

De hoogte is vrij te kiezen tussen 30-45 cm (Ø100 cm max. 40 cm hoog) 

De bladen kunnen worden uitgevoerd in Keramiek, HPL, HPL Fenix, glas, massief eiken, massief noten, of marmer. 

Materiaal:
Onderstel: gelakt staal of RVS, 3-poot, Ø14 mm
Blad:

  • Keramiek
  • HPL Pfleiderer
  • HPL Fenix
  • Glas (grijs glas of brons glas)
  • Massief eiken (naturel gelakt of standaard beitskleur)
  • Massief noten
  • Marmer (2 cm dik, 3-poot, Ø20 mm)

Afmetingen:
Hoogte vrij te kiezen tussen 30-45 cm (Ø100 cm max. 40 cm hoog)

Ø   40 cm
Ø   45 cm
Ø   50 cm
Ø   55 cm
Ø   60 cm
Ø   65 cm
Ø   70 cm
Ø   80 cm
Ø   90 cm
Ø 100 cm

Afwijkende maten / uitvoeringen op aanvraag

Over Merk

Waarom adviseren wij Metaform?

Het Nederlandse bedrijf Metaform ontwerpt en produceert moderne op maat gemaakte meubels, voornamelijk tafels, salontafels en bijzettafels. De relatief kleine fabriek, houdt de productontwikkeling en productie van de meubels volledig in eigen handen. Dit resulteert in een collectie eigentijdse bijzettafels, salontafels en eettafels, die u naar gelang zelf kunt aanpassen aan uw wensen en ideeën. 

Daarom kiest u voor Metaform bij Binnenuit

Metaform ontwikkelt en produceert een eigentijdse collectie bijzet,- salon- en eettafels. Hierbij is het frame van gelakt, verchroomd of roestvrij staal (RVS). Bijna alle modellen kunnen op maat gemaakt worden. Voor de bladen van de tafels wordt gebruik gemaakt van diverse soorten glas, keramiek, hpl, massief hout, natuursteen, fineer of Duropal. Kortom: als Metaform het niet kan maken, wie dan wel? 

Bij BinnenUit vindt u een grote collectie eettafels, salontafels en bijzettafels van Metaform, we maken u graag net zo enthousiast over de producten als dat wij zijn. Kom langs of bel voor een afspraak voor gericht advies.

Aanbevolen producten

leolux_liliom_rego_fabric_marble_beige_0001
Liliom

Leolux

nobby_salontafel-metaform-binnenuit2
Nobby

Metaform

tampa-salontafelset-leolux-binnenuit-zeeland
Tampa

Leolux

allround_bijzettafel-metaform-binnenuit
Bon

Metaform