salontafel-flowy-pode

Flowy salontafel

Pode

Sommige vormen spreken je meteen aan. Precies zo’n ontwerp is Flowy. Deze salontafel van de Valenciaanse designstudio Yonoh is lekker zichzelf, en geeft u precies datzelfde gevoel.

Flowy bestaat uit een voet en twee tafelbladen die elkaar deels overlappen. Daardoor ontstaat een speelse geometrie die je gerust organisch mag noemen.

 

 

Productinformatie

De Flowy heeft een groot (hoog) en een klein (laag) blad. Het materiaal en de kleur van de tafelbladen kiest u afzonderlijk van elkaar in hout, lak of keramiek. Twee identieke bladen kan natuurlijk ook, u bent de designer.

De voet van Flowy is gemaakt van staal en kan in verschillende epoxykleuren worden afgewerkt. Maar u kunt ook een mooie lakkleur kiezen. Zo geeft u zelf de basis van uw salontafel een heel persoonlijke uitstraling.

Afmetingen: 110 x 70 x 32 hoog

Over Pode

U kent Pode misschien van het meubelmerk Leolux, maar maak nu kennis met het vernieuwende karakter van Pode. Dit designmerk heeft een fantastische ontwikkeling doorgemaakt, van meubelmerk tot lifestylemerk. Dat is mede te danken aan Claire en Roderick Vos die zich als designers én art directors over Pode hebben ontfermd.

Waarom adviseren wij Pode?
De Pode-collectie is de afgelopen jaren steeds omvangrijker geworden en uitgebreid met meer dan alleen zitmeubelen. Het is nu een lifestylemerk met bijzettafels, zoals de series Gloss, Skitck en Batch. Daarnaast shopt u bij Pode kleurrijke kussens, plaids, zitzakken, karpetten en meer.

Daarom kiest u voor Pode bij BinnenUit
Bent u al net zo enthousiast als wij? Breng een bezoek aan BinnenUit Meubelen in Heinkenszand en aanschouw alle pracht en praal van Pode. Onze adviseurs vertellen u alle ins & outs over de meubelen van Pode en nodigen u uit om de meubels uit te proberen.

Aanbevolen producten

dp_metaform-eettafel-binnenuit
DP

Metaform

Pode-Sparkle-Lage-Fauteuil-Binnenuit-Zeeland
Sparkle

Pode

melloo-hoekbank-leolux-binnenuit-zeeland-sfeer2
Melloo

Pode

tajmahal-salontafel-keramiek-bert-plantagie-binnenuit
Taj-Mahal

Bert Plantagie

Contact

0113-561482

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gegevens