Royal Botania – Zidiz

Zidiz

Royal Botania

De Zidiz collectie zijn strakke en moderne tafels die bekend staan om de ovale en ellipsvormige tafelbladen. Een prachtig teakhouten frame in combinatie met ceramic of teak table tops. 

MEER OPPERVLAKTE VOOR MEER GASTEN!

Productinformatie

De Zidiz collectie zijn strakke en moderne tafels die bekend staan om de ovale en ellipsvormige tafelbladen. Een prachtig teakhouten frame in combinatie met ceramic of teak table tops. Wat betreft de tafelbladen is er keuze uit tien soorten keramiek of teakhout. Er zijn drie maatvoeringen voor de vaste bladen, waarvan twee in een ovale vorm, en één ellipsvormig. De maatvoeringen voor de ovale tafels zijn 220 en 300, en voor de ellipsvormige 320.

En dan is er nog de 320 uitschuifbare versie, ongetwijfeld de mooiste Zidiz tafel. Dit veelzijdige model wordt alleen geleverd met een teakhouten blad dat kan worden verlengd van 220 tot 330 cm lang. De tafels zijn duurzaam, nuttig en prachtig.

MEER OPPERVLAKTE VOOR MEER GASTEN!

Frame:

Table Top (Ceramic):

Afmetingen:

Oval Table: 220 x 120 x 75 cm

Oval Table: 300 x 120 x 75 cm

Oval Extendable Table: 220 – 320 x 120 x 75 cm

Ellipse Table: 320 x 140 x 75 cm

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

Oval Table 220
Oval Table
Oval Extendable Table
Ellipse Table

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens