Royal Botania – Zenhit

Zenhit

Royal Botania

De Zenhit collectie van Royal Botania is een hit bij mensen die hun zen-momenten buiten koesteren. Het ruime assortiment bestaande uit zorgvuldig geselecteerd, volgroeid teakhout, dat geoogst wordt op eigen plantages en volgens strikte normen op gebied van milieubehoud. 

EEN ONMIDDELLIJKE ZENHIT!

Productinformatie

De Zenhit collectie van Royal Botania is een hit bij mensen die hun zen-momenten buiten koesteren. Het ruime assortiment bestaande uit zorgvuldig geselecteerd, volgroeid teakhout, dat geoogst wordt op eigen plantages en volgens strikte normen op gebied van milieubehoud.

De teakhouten modules in afgeronde, vloeiende lijnen zorgen ervoor dat elk stuk opvalt.

De lounge elementen maken een verbluffende verscheidenheid aan combinaties mogelijk, met single elementen, hoekstukken en twee- en driezitselementen.

Er zijn ook links- en rechtszijdige daybeds. Deze kunnen worden gecombineerd in de loungeset, of op zichzelf staan. Zelfs de mogelijkheid om een linkse en rechtse versie samen te voegen en een eigen privé-oase te creëren.

Naast de lounge serie is er ook een dining serie, bestaande uit een dining chair en een low chair. Een klassieke teakhouten chair, die zonder zitkussen mooi, elegant en luxueus is maar met kussen nog meer aandacht krijgt dan hij verdient. Het comfort is maximaal! Perfect voor een hele avond tafelen met familie en vrienden.

De stoffencollectie met een grote keuze aan kleuren en texturen wordt in staat gestelt om de kussenindeling die all weather zijn uigevoerd een persoonlijk tintje te geven, zodat de Zenhit-lounge het toppunt van luxe en stijl wordt. De Zenhit collectie is volledig weerbestendig en kunnen het gehele jaar buiten blijven zodat er ook in de winter genoten kan worden van de schitterende vormgeving.

EEN ONMIDDELLIJKE ZENHIT!

Frame:

Afmetingen:

Dining Chair: 55 x 57,5 x 43,5/ 66,5/ 73,5 cm

Low Chair: 63 x 68,5 x 34/ 59,5 cm

One Seater: 87 x 87 x 42,5/ 64/ 81 cm

Footrest: 75 x 80 x 42,5 cm

Lounge Corner: 87 x 87 x 42,5/ 64/ 81 cm

Lounge Table: 150 x 80 x 30 cm

Two Seater: 150 x 87 x 42,5/ 81 cm

Two Seater L/R: 156 x 87 x 42,5/ 64/ 81 cm

Two Seater Arms: 162 x 87 x 42,5/ 64/ 81 cm

Three Seater: 237 x 87 x 42,5/ 64/ 81 cm

Three Seater L/R: 231 x 87 x 42,5/ 64/ 81 cm

Daybed L/R: 210 x 87 x 42,5/ 64/ 81 cm

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

Dining Chair
Low Chair
One Seater
Footrest
Lounge Corner
Lounge Table
Two Seater
Two Seater L/R
Two Seater Arms
Three Seater
Three Seater L/R
Daybed L/R

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens