Royal Botania – XQI

XQI

Royal Botania

De XQI collectie maakt al vele jaren deel uit van de Royal Botania collectie, en toch ziet dit assortiment er niet gedateerd uit. Een tijdloze, comfortabele collectie. Het frame bestaande uit zorgvuldig geselecteerd, volgroeid teakhout, dat geoogst wordt op eigen plantages en volgens strikte normen op gebied van milieubehoud. De zitting is van Batyline.

XQI…GEWOONWEG VOORTREFFELIJK

Productinformatie

De XQI collectie maakt al vele jaren deel uit van de Royal Botania collectie, en toch ziet dit assortiment er niet gedateerd uit. Een tijdloze, comfortabele collectie.

Het frame bestaande uit zorgvuldig geselecteerd, volgroeid teakhout, dat geoogst wordt op eigen plantages en volgens strikte normen op gebied van milieubehoud. De zitting is van Batyline, die in de kleuren black, brown en white verkrijgbaar is.

De prachtige volledig teakhouten tafels zijn er in side tables, dining tables en bar tables. De XQI collectie bestaat verder uit een dining chair, low chair, foldable chair, lounger en bar chair, kortom perfect om de hele tuin, terras of balkon in stijl in te richten. De meubelen zijn volledig weersbestendig en kunnen gerust het hele jaar buiten blijven.

De XQI chairs en lounger zijn gemaakt van een prachtige combinatie van warm teakhout met comfortabel Batyline. De foldable chairs zijn handig opklapbaar en verkrijgbaar in diverse kleuren. De RVS details die verwerkt zijn in deze stoelen zijn afgewerkt in elektropolish, de hoogste kwaliteit in RVS.
De dining chairs en low chairs zijn handig stapelbaar. De lounger is verstelbaar en voorzien van een knieknik. De bijzondere techniek in de XQI lounger zorgt ervoor dat bij het gaan zitten er gebruikt gemaakt kan worden van de armleuningen maar op het moment dat er lekker plat gelegen wilt worden om te zonnen de rug naar beneden versteld wordt waardoor het middendeel omhoog gaat en er één vlak bed gemaakt wordt waardoor er ook geen last meer is van de armleuningen omdat deze nu op dezelfde hoogte zijn als het platte liggedeelte. In de achterpoten zijn twee wielen verwerkt waardoor het ligbed ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen is. 

Eén ding is zeker… welke combinatie er ook gekozen wordt, het zal er nog vele jaren prachtig uitzien op in elke tuin, terras of balkon…

XQI…GEWOONWEG VOORTREFFELIJK

Frame (Teak):

Batyline:

Afmetingen:

Dining Chair: 59,5 x 57 x 44/ 65/ 81 cm

Low Chair: 61,5 x 59 x 34,5/ 57/ 70,5 cm

Foldable Chair: 59 x 57 x 46/ 67/ 88 cm

Lounger: 195 x 70,5 x 42,5 cm

Bar Chair: 52 x 53,5 x 79/ 101/ 113 cm

Side Table 50: 50 x 50 x 36 cm

Side Table 70: 70 x 70 x 36 cm

Table 80: 80 x 80 x 75 cm

Table 180: 180 x 90 x 75 cm

Table 240: 240 x 100 x 75 cm

Bar Table 200H: 200 x 70 x 110 cm

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

Dining Chair
Low Chair
Foldable Chair
Lounger
Bar Chair
Side Table 50
Side Table 70
Table 80
Table 180
Table 240
Bar Table 200H

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens