Royal Botania – U-nite

U-nite

Royal Botania

De U-nite collectie zijn puur en verfijnde tafels, twee stijlkenmerken die dit assortiment het best beschrijven. Laat familie en vrienden in stijl verenigen rond een van deze prachtige U-nite-tafels.

WAT EEN STIJLVOLLE MANIER OM SAMEN TE KOMEN!

Productinformatie

De U-nite collectie zijn puur en verfijnde tafels, twee stijlkenmerken die dit assortiment het best beschrijven. Bij het gepoedercoat aluminium frame zit het tafelblad binnenin het frame, zodat alleen het bovenblad zichtbaar is. Deze functie zorgt voor een pure en herkenbare uitstraling. De frames zijn beschikbaar in vier rechthoekige maten, twee vierkante maten en een ronde, met een ruime keuze aan keramiek of teakhout voor de tafelbladen.

Naast het gepoedercoat aluminium frame zijn voor de rechthoekige en vierkante tafels ook een stevig, maar toch elegant teakhouten frame verkrijgbaar.

Laat familie en vrienden in stijl verenigen rond een van deze prachtige U-nite-tafels.

WAT EEN STIJLVOLLE MANIER OM SAMEN TE KOMEN!

Frame (Aluminium/ Teak):

Table Top (Ceramic/ Teak):

Afmetingen:

Table 75: 75 x 75 x 75 cm

Table 100: 100 x 90 x 75 cm

Table 150V: 150 x 150 x 75 cm

Table 160: Ø160 x H75 cm

Table 1510: 150 x 100 x 75 cm

Table 220: 220 x 100 x 75 cm

Table 300: 300 x 100 x 75 cm

 

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

Table 75
Table 100
Table 150V
Table 160R
Table 1510
Table 220
Table 300

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens