Royal Botania – Traverse

Traverse

Royal Botania

De Traverse collectie is geïnspireerd door de traditionele Engelse ‘gateleg’-klaptafel. Het is een cool en handig meubelstuk. Half geopend dient hij perfect als een tafel voor twee. Op volledige grootte biedt hij indrukwekkend genoeg plaats voor zes gasten. 

COOL EN HANDIG!

Productinformatie

De Traverse collectie is geïnspireerd door de traditionele Engelse ‘gateleg’-klaptafel. Het is een cool en handig meubelstuk. Half geopend dient hij perfect als een tafel voor twee. Op volledige grootte biedt hij indrukwekkend genoeg plaats voor zes gasten. Stijlvol, inklapbaar en innovatief: dat is wat de Traverse collectie uniek maakt. Dankzij het innovatieve systeem kunnen de tafels eenvoudig ingeklapt worden, waardoor deze ideaal geschikt zijn voor balkons of smalle ruimtes. De Traverse is verkrijgbaar als rechthoekige of ronde tafel. Het frame is van gepoedercoat aluminium in de kleuren white, pebble, sand of anthracite. Tevens is er een ruime keuze uit materiaal- en kleurafwerkingen, zodat er een moderne maar ook een warme sfeer gecreëerd kan worden.

De steunen glijden soepel en worden in opgevouwen toestand discreet in het centrale deel van het frame verborgen. Het sluiten van beide zijden van de Traverse-tafel onthult nog een ander voordeel: wanneer hij opgevouwen is, is hij ongelooflijk slank en dus gemakkelijk op te bergen.

COOL EN HANDIG!

White

Pebble

Sand

Anthracite

Teak

Afmetingen:

Foldable Table: 150 x 85 x 75 cm

Foldable Round Table: Ø130 x H75 cm

Mathias De Ferm

In deze collectie

Foldable Table
Foldable Table
Foldable Table
Foldable Round Table
Foldable Round Table
Foldable Round Table

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens