Royal Botania – Tono

Tono

Royal Botania

De Tono collectie bestaande uit een tweetal poufs kunnen gebruikt worden als voetenbank maar ook als extra zitplaats door het comfortabele zitkussen dat in de poufs is verwerkt. De stijve structuur van voorgevormde kunststof kan worden gestoffeerd met elke stof uit de uitgebreide Royal Botania stoffencollectie.

SLIM DESIGN!

Productinformatie

De Tono collectie bestaande uit een tweetal poufs kunnen gebruikt worden als voetenbank maar ook als extra zitplaats door het comfortabele zitkussen dat in de poufs is verwerkt.

De stijve structuur van voorgevormde kunststof kan worden gestoffeerd met elke stof uit de uitgebreide Royal Botania stoffencollectie. Dat geldt ook voor het zitkussen. De twee keuzemogelijkheden samen bieden duizenden kleur- en textuurmogelijkheden om de rest van de lounge of diningset aan te vullen.

En daar houden de voordelen van het nieuwe Tono-concept niet op: omdat de kern geen water opneemt, drogen deze poufs zeer snel.

De bekleding is in een handomdraai af te ritsen voor het wassen. Ten slotte kan de Tono ook worden gebruikt voor opslag; daarvoor hoeft alleen maar de bekleding van de zitting opgetild te worden om toegang te krijgen tot de binnenkant van het holle frame.

Ze kunnen zelfs perfect dienen als gestoffeerde plantenbakken of bloempotten. Zo kunnen zelfs de terrasplanten bij het meubilair passen. Is dat niet geweldig?

Tono’s praktische ontwerp en variabele stijl maken het de meest veelzijdige pouf op de markt! Beschikbaar in twee maten, een diameter van 51 cm met een hoogte van 45 cm en een diameter van 73 cm met een hoogte van 41 cm.


SLIM DESIGN!

Beschikbaar in alle Royal Botania stoffen.

Afmetingen:

Pouf 50: Ø51 x H45 cm

Pouf 70: Ø73 x H41 cm

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

Pouf 50
Pouf 70

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens