Royal Botania – Styletto Lounge

Styletto Lounge

Royal Botania

De Styletto collectie van Royal Botania is een minimalistische en eenvoudige collectie die een gevoel van verfijning en rust opwekt. De naam Styletto verwijst naar de elegantie van hoge hakken en de gedurfde, stijlvolle uitstraling van het frame. 

Productinformatie

De Styletto collectie van Royal Botania is een minimalistische en eenvoudige collectie die een gevoel van verfijning en rust opwekt. De naam Styletto verwijst naar de elegantie van hoge hakken en de gedurfde, stijlvolle uitstraling van het frame.


De Styletto lounge bestaat uit verschillende modules die u zelf kunt samenstellen met de rug- of armleuningen. Dit zijn gevulde en gestoffeerde rug- of armleuningen. Met één of meerdere modules creëert u de ideale loungeset. Van een 1-seater, 2-seater tot een royale lounge. Het uitbreiden van de Styletto lounge is eenvoudig door de losse modules.
Op het gepoedercoat frame komt een comfortabel zitkussen, tegen de eenvoudig te bevestigen rug- of armleuningen die gevuld en gestoffeerd zijn kunt u comfort kussens leggen voor een aangename zit.


De onderstellen, op mooi tapse, stilettovormige poten, zijn verkrijgbaar in 3 maten. In een handomdraai zijn de gevulde, gestoffeerde rug- of armleuningen te plaatsen en te bevestigen. De 3-zits module is er eveneens in een module met verstelbare zit/rug die in verschillende standen geplaatst kan worden. De bank waarop u dan in het ochtend zonnetje van uw koffie geniet, kan een ligstoel met verstelbare rug worden in de namiddag en een loungeset in de avond. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. 

White

Pebble

Anthracite

Table Tops:
Teak

Ceramic

Afmetingen:

One Seater: 72 x 72 x 63/ 85 cm
Two Seater: 144 x 72 x 63/ 85 cm
Three Seater: 216 x 72 x 63/ 85 cm

Lounge Element Base: 72 x 72 x 38 cm
Lounge Element Base: 90 x 72 x 38 cm
Lounge Element Base: 144 x 72 x 38 cm
Lounge Element Base: 144 x 90 x 38 cm
Lounge Element Base: 216 x 72 x 38 cm
Lounge Element Base: 216 x 90 x 38 cm
Lounge Element Reclinable Base: 216 x 72 x 38 cm
Lounge Element Backrest: 65 x 38,5 cm
Lounge Element Backrest: 82 x 38,5 cm

Lounge Table: 72 x 72 x 28 cm
Lounge Table: 90 x 72 x 28 cm
Lounge Table: 72 x 39 x 28 cm
Lounge Table: 144 x 72 x 28 cm

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

One Seater
Two Seater
Three Seater
Element Backrest
Element Base
Element Base
Element Base
Element Base
Lounge Table
Lounge Table
Lounge Table
Lounge Table

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens