Royal Botania – Strappy

Strappy

Royal Botania

De Strappy collectie is een elegante serie met een bijzonder opvallend zitvlak, bestaande uit zitriemen. Deze hangen tussen het strakke minimalistische buizen frame dat bestaat uit doorlopende lijnen. 

SIT BACK AND RELAX IN STYLE!

Productinformatie

De Strappy collectie is een elegante serie met een bijzonder opvallend zitvlak, bestaande uit zitriemen. Deze hangen tussen het strakke minimalistische buizen frame dat bestaat uit doorlopende lijnen. Het is evenwel een optische illusie dat de voor- en achterkant alleen maar met zachte elementen verbonden worden. In feite zijn de connectoren aluminium ‘straps’ die door de unieke bekleding mooi zijn weggewerkt. Samen met de verborgen armleuningverbinding vormen ze de ruggengraat van de Strappy. Die optische ‘truc’ geeft een minimalistische indruk.

Bovendien is de bekleding gemakkelijk en snel afneembaar. Dit maakt het schoonmaken en/of de winterstalling niet alleen heel makkelijk, maar het biedt ook de mogelijkheid om te wisselen in kleuren. Met een extra setje straps kan in een mum van tijd een andere moodswing worden uitgedrukt. Het kiezen van een kleur zal echter nog niet zo makkelijk worden, want er is keuze uit zo’n 70 kleuren. Alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog keuze uit drie lederlook kleuren: zwart, cognac of taupe. Zo onderscheidt de Strappy zich helemaal van de massa! De grens tussen binnen- en buitenmeubilair vervaagt.
Gooi er een bijpassend kussen in en droom weg in stijl!

Frame

White

Pebble

Sand

Bronze

Anthracite

Upholstery

Textile

Polyskin

Afmetingen:

Dining Chair: 62 x 61,5 x 44/ 77 cm

Low Chair: 61,5 x 78 x 37/ 73 cm

Rocking Chair: 82 x 80 x 40/ 91 cm

Lounger: 83 x 102 x 48/ 88 cm

Footrest: 58 x 62 x 32 cm

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

Dining Chair
Low Chair
Lounger Chair
Rocking Chair
Footrest

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens