Royal Botania – Samba

Samba

Royal Botania

De Samba collectie is eenvoudig maar met opvallend buisvormige aluminium frame dat is omwikkeld met een combinatie van Olefine geweven touwen en linten. Deze serie bestaat uit een armchair, low chair, bar chair en een set van drie side tables. 

SPEELS EN LUCHTIG! 

Productinformatie

De Samba collectie is eenvoudig maar met opvallend buisvormige aluminium frame dat is omwikkeld met een combinatie van Olefine geweven touwen en linten. Deze serie bestaat uit een armchair, low chair, bar chair en een set van drie side tables.

De stoelen zijn beschikbaar in de kleuren anthracite en bronze. De side tables zijn sierlijke bijzettafeltjes, beschikbaar in de kleuren anthracite, bronze en white.
QuickDry-schuim is samengevoegd in de zitting voor dat extra zachte gevoel! Een rug kussen is optioneel in alle verkrijgbare stoffen van Royal Botania, voor het perfecte comfort. De Samba is gemakkelijk te stapelen.


SPEELS EN LUCHTIG! 

Frame + woven fiber:

Afmetingen:

Dining Chair: 56 x 62 x 46/ 61/ 76 cm

Low Chair: 66,5 x 69 x 36/ 57/ 72 cm

Bar Chair: 57,5 x 59 x 97/ 107 cm

Side Tables: Ø30 X H31 cm
                      Ø35 X H36 cm
                      Ø40 X H41 cm

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

Dining Chair
Low Chair
Bar Chair
Side Tables

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens