Royal Botania – QT

QT

Royal Botania

De QT collectie dankt zijn naam aan het feit dat het assortiment er ‘schattig’ uitziet en doordat de stoelen, loungers en voetsteunen ideaal zijn voor het doorbrengen van ‘Quality Time’. Elk QT product is een knap staaltje minimalisme. 

Productinformatie

De QT collectie dankt zijn naam aan het feit dat het assortiment er ‘schattig’ uitziet en doordat de stoelen, loungers en voetsteunen ideaal zijn voor het doorbrengen van ‘Quality Time’. Elk QT product is een knap staaltje minimalisme.

De roestvrijstalen profielen (verkrijgbaar in een geborstelde, elektrolytisch gepolijste of gepoedercoat afwerking) zien er bijzonder slank uit. Uiteraard zijn ze ontworpen om het niveau van kracht en stabiliteit te bieden waar Royal Botania voor staat.

Door de ronde vormen en het gebruik van comfortabel Batyline kan ieder zijn plek vinden in deze collectie. De armleuningen zijn voorzien van een inleg in dezelfde kleur als het Batyline of een Teak inleg. De meubelen zijn volledig weersbestendig en kunnen het hele jaar buiten blijven zodat er ook in de winter genoten kan worden van het prachtige design. Bovendien zijn alle QT-stoelen en -ligstoelen stapelbaar. Geen wonder dat de QT collectie zo populair is.  

Frame


Anthracite                   Bronze


Sand                            Pebble


White


Stainless Steel            Electro Polished

Batyline


In vijf kleuren beschikbaar.

Afmetingen:

Dining Chair: 53 x 50 x 46/ 85 cm

Lounger Chair: 65 x 135 x 48 cm

Lounger Footrest: 54 x 51 x 33 cm

Side Table: 50 x 50 x 31,5 cm

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

Dining Chair
Lounger
Side Table

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens