Royal Botania – Outdoor Rugs

Outdoor Rugs

Royal Botania

De Outdoor Rugs collectie zijn een prachtige aanvulling aan de lounge sets. De woonkamers worden steeds vaker door naar buiten getrokken en daarmee wordt de tuin, terras of balkon een verlengstuk van de persoonlijke ontwerpvoorkeur.

GENIET NOG MEER VAN HET BUITENLEVEN!

Productinformatie

De Outdoor Rugs collectie zijn een prachtige aanvulling aan de lounge sets. De woonkamers worden steeds vaker door naar buiten getrokken en daarmee wordt de tuin, terras of balkon een verlengstuk van de persoonlijke ontwerpvoorkeur. Het terras verdient evenveel aandacht als het interieur. Naast mooie meubels en prachtige buitenverlichting is een buitentapijt de volgende logische stap naar een compleet terras.

De Outdoor Rugs van Royal Botania zijn beschikbaar in vijf verschillende tinten: BARK (bruin), ROCK (medium grijs), GRANITE (antraciet), OLIVE (groen) en SAND (beige) – in een combinatie van polyolefine en textiel.

Er zijn drie formaten vierkante rugs (2 x 3 meter, 2,5 x 3,5 meter en 2,5 x 4,3 meter) en drie formaten ronde rugs (Ø150 meter, Ø240 meter en Ø320 meter).

Uiteraard zijn ze allemaal bestand tegen zon en regen en zeer onderhoudsvriendelijk. Maak uw buitenoase knus en gezellig!

GENIET NOG MEER VAN HET BUITENLEVEN!

Woven Outdoor Rugs:

Afmetingen:

Rug2030: 200 x 300 cm

Rug2535: 250 x 350 cm

Rug2543: 250 x 430 cm

Rug150: Ø150 cm

Rug240: Ø240 cm

Rug320: Ø320 cm

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

Rug2030
Rug2535
Rug2543
Rug150
Rug240
Rug320

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens