Royal Botania – Ostrea

Ostrea

Royal Botania

De Ostrea collectie is organisch en ergonomisch en bestaat alleen uit een dining chair. De naam zegt het misschien al, misschien kent u geen Latijn, maar ‘Ostrea’ betekent in het Nederlands ‘Oester’. En dat is precies waar de zitting van de Ostrea op lijkt. 

Productinformatie

De Ostrea collectie is organisch en ergonomisch en bestaat alleen uit een dining chair. De naam zegt het misschien al, misschien kent u geen Latijn, maar ‘Ostrea’ betekent in het Nederlands ‘Oester’. En dat is precies waar de zitting van de Ostrea op lijkt. De ontwerper Mathias de Ferm genoot waarschijnlijk van een lekkere zeevruchtenschotel toen hij de lijnen van deze bijzonder originele stoel bedacht. De roestvrijstalen buizen rollen, buigen en lassen tot een buitengewoon meesterwerk, dat kan alleen een kunstenaar. Gelukkig kan Royal Botania een beroep doen op de expertise van heel wat van deze ambachtslieden.

Om de organische vormen even natuurlijk en vriendelijk te laten aanvoelen als ze eruitzien, komt de Ostrea dining chair met twee verschillende kussenvarianten. Een los afgerond zitkussen voor wie het uitwaaieren van de rugleuning wil accentueren, of een groot kussen dat als volledige bekleding over de rug en zitting wordt gelegd en eraan bevestigd wordt. De naden in de stof benadrukken de ‘baleinen’ van het Ostrea-frame. Hiermee geniet iedereen van een comfortabele, ontspannen culinaire beleving.

Anthracite

White

Pebble

Bronze

Afmetingen:

Dining Chair: 61 x 59 x 45/ 87 cm

Mathias De Ferm

In deze collectie

Dining Chair
Chair Seat Cushion
Chair Cushion

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens