Royal Botania – Organix Lounge

Organix Lounge

Royal Botania

De Organix lounge collectie is geïnspireerd door de natuur. Dat komt duidelijk naar voren door de vele organische vormen die worden gekenmerkt door gebogen ofwel ronde contouren. Royal Botania heeft deze collectie ontworpen om de afkeer van rechte lijnen bij Moeder Natuur te eren.

GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR!

Productinformatie

De Organix lounge collectie is geïnspireerd door de natuur. Dat komt duidelijk naar voren door de vele organische vormen die worden gekenmerkt door gebogen ofwel ronde contouren. Royal Botania heeft deze collectie ontworpen om de afkeer van rechte lijnen bij Moeder Natuur te eren.

Diverse elementen hebben niet alleen ronde uiteinden, maar ook in het midden prachtige uitgesneden golvende lijnen. Bovendien hebben de rugleuningen eenzelfde soort afwerking, waarbij gekozen kan worden uit drie vormen. Daardoor stemt alles in het Organix model prachtig met elkaar overeen. Deze rugleuningen kunnen naar wens eenvoudig aan het aluminium frame worden bevestigd. Doordat de collectie verschillende modulaire elementen omvat zijn de indelingsmogelijkheden eindeloos, net als de kleurencombinaties van de stoffen en keramische bladen, waardoor de Organix-lounge volledig naar ieders wensen kan voldoen. Bovendien is er keuze uit elf – door Royal Botania samengestelde – sets.

De Organix-collectie is verbluffend, of het nu gaat om een combinatie van een natuurlijke omgeving of om een contrast met minimalistische architectuur.

Aluminium frame:

Anthracite                   Bronze


Sand                            Pebble


White

Table Tops:

Ceramic
In diverse kleuren, mogelijk voor alle table tops.


Teak
Alleen mogelijk bij side table attachment.


Lavastone
Alleen mogelijk bij side table attachment, 6 kleuren beschikbaar.

Afmetingen:

H40,5 cm is seat height
H28cm is table height

Lounge Element 05, 06, 07 en 08 zijn mogelijk als table.

Lounge Element 01: 250 x 90/ 120 x H40,5 cm

Lounge Element 02: 205 x 90/ 120 x H40,5 cm

Lounge Element 03: 190 x 90 x H40,5 cm

Lounge Element 04: 170 x 90 x H40,5 cm

Lounge Element 05: 107 x 90 x H40,5 cm

Lounge Element 06: Ø120 x H40,5 cm

Lounge Element 07: 120 x 94,5 x H40,5 cm

Lounge Element 08: 90 x 74,5 x H40,5 cm

Lounge Element 09: Ø180 x H40,5 cm

Lounge Element 10: 255 x 75 x H40,5 cm

Lounge Element 11: 160 x 75 x H40,5 cm

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

Lounge Element 01
Lounge Element 02
Lounge Element 03
Lounge Element 04
Lounge Element 05
Lounge Element 06
Lounge Element 07
Lounge Element 08
Lounge Element 09
Lounge Element 10
Lounge Element 11
Side Table Attachment

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens