Royal Botania – O-zon

O-zon

Royal Botania

De O-zon collectie valt op door de ronde vormen en gebogen lijnen. Een elegant assortiment met RVS of gepoedercoat frame in combinatie met het luchtige Batyline op de zitting. 

PRAKTISCH EN OPVALLEND!

Productinformatie

De O-zon collectie valt op door de ronde vormen en gebogen lijnen. Een elegant assortiment met RVS of gepoedercoat frame in combinatie met het luchtige Batyline op de zitting. Kracht, stijl en aandacht voor detail komen samen in de O-zon collectie.


De stoelen en loungers zijn stapelbaar en zijn nog comfortabeler met een All Weather kussen. De armleuningen zijn voorzien van een inleg die de kleur van het Batyline hebben. Optioneel kan er gekozen worden voor een teakhouten inleg dat een nog warmere uitstraling geeft.


De O-zon lounger is niet alleen een blikvanger, maar ook een uitstekend voorbeeld van esthetische techniek. De elegante, schuine armleuningen dienen als steun wanneer de rugleuning omhoog wordt gebracht. Dit zorgt ervoor dat de vorm perfect contrasteert met de strakke hoeken van de zitting, de rugleuning en de voetsteunen. Elk aspect werkt, zowel praktisch als visueel.

PRAKTISCH EN OPVALLEND!

Frame: 

Batyline:

Ceramic:

Afmetingen:

Dining Chair: 46 x 53 x 45/ 80 cm

Arm Chair: 55 x 54 x 45/ 65/ 80 cm

Bar Chair: 42 x 53 x 80,5/ 112 cm

Lounger: 205 x 74,5 x 27 cm

Side Table: Ø53 x H31,5 cm

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

Dining Chair
Arm Chair
Bar Chair
Lounger
Side Table

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens