Royal Botania – Ninix

Ninix

Royal Botania

De Ninix collectie klinkt tegenstijdig omdat het zowel minimaal als maximaal betekent. Ninix combineert namelijk het beste van beide. Het maximale zit hem in de materiaalkeuze, geoptimaliseerde ergonomie en verfijning in kwaliteit en design. Het minimale heeft betrekking op de eenvoudige, strakke lijnen van het ontwerp.
Met de grootste collectie binnen het assortiment van Royal Botania is elke manier van ontspannen mogelijk met de Ninix, doordat er voor elk terras een passende oplossing is.

DE MEEST ICONISCHE COLLECTIE IN HET ASSORTIMENT!

Productinformatie

De Ninix collectie klinkt tegenstijdig omdat het zowel minimaal als maximaal betekent. Ninix combineert namelijk het beste van beide.
Het maximale zit hem in de materiaalkeuze, geoptimaliseerde ergonomie en verfijning in kwaliteit en design. Het minimale heeft betrekking op de eenvoudige, strakke lijnen van het ontwerp.

Met de grootste collectie binnen het assortiment van Royal Botania is elke manier van ontspannen mogelijk met de Ninix, doordat er voor elk terras een passende oplossing is.

Ninix is waarschijnlijk de meest iconische collectie in het Royal Botania assortiment. De collectie is in de loop der jaren gegroeid en biedt een waar paradepaardje voor elk terras.

Ook vanuit technisch oogpunt is de Ninix collectie een echte baanbreker geweest. De gedetailleerde inleg van de armleuningen, de manier waarop de Batyline-sling aan het frame is vastgeschroefd en het slimme principe van de uitschuiftafels. Ook de verborgen rollers op alle loungestoelen, en als laatste het gasveerbediende positioneringsmechanisme dat de Ninix lounger zijn ongeëvenaarde ergonomie geeft. Al deze eigenschappen, die nu heel gewoon zijn geworden, waren voor het eerst te zien het Ninix-assortiment.

De meubelen hebben als basis een RVS of aluminium frame die voorzien is van Batyline. De zuivere rechte lijnen van het design zorgen ervoor dat deze meubelen zeer tijdloos zijn en echte klassiekers zijn geworden binnen de buitenmeubelen. De meubelen zijn volledig weersbestendig en kunnen het hele jaar buiten blijven zodat je ook in de winter kunt genieten van het prachtige design.

Dit tijdloze stuk is de belichaming van sterk design!

Frame colours:

Anthracite                  Bronze


Sand                           Pebble


White


Stainless Steel           Electro Polished

Batyline Seat:

Batyline is verkrijgbaar is vijf verschillende kleuren.

TableTops:

Teak


Ceramic tafelbladen zijn beschikbaar in diverse kleuren.

Afmetingen:

Dining Chair: 52 x 59 x 46/ 65,5/ 87 cm

Low Chair: 61 x 64,5 x 34/ 57/ 75 cm

Footrest: 54,5 x 57 x 34,5 cm

Low Bench: 148 x 64,5 x 34/ 57/ 75 cm

Relax Chair: 64,5 x 76 x 34,5/ 48,5/ 98,5 cm

Bar Chair: 50 x 59 x 78,5/ 100/ 120 cm

Lounger: 71,5 x 195 x 38 cm

Towel Rack: 99,5 x 40 x 80,5 cm

Side table: 50 x 51,4 x 36,6 cm
Low side table 90: 90 x 90 x 36,6 cm
Low side table 150: 150 x 90 x 36,6 cm

Bar table: 240 x 90 x 110 cm

Dining table 90: 90 x 90 x 75 cm
Dining table 150: 150 x 90 x 75 cm
Dining table 200: 200 x 90 x 75 cm
Dining table 300: 300 x 110 x 75 cm

Extendable table 270: 150-270 x 100 x 75 cm
Extendable table 360: 240-360 x 100 x 75 cm

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

Dining Chair
Low Chair
Footrest
Low Bench
Relax Chair
Towel Rack
Bar Chair
Lounger
Low Side Table
Bar Table
Dining Table
Extendable Table

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens