Royal Botania – Mozaix Lounge

Mozaix Lounge

Royal Botania

De Mozaix collectie met als basis een teakhout, geolied mahoniehout of aluminium rooster is een kunstwerk! De grote roosters zijn verkrijgbaar in vier lengtes, zodat een breed scala aan combinaties gemaakt kunnen worden om de perfecte opstelling te creëren.

DE NIEUWE DEFINITIE VAN ‘BADEN IN LUXE’!

Productinformatie

De Mozaix collectie met als basis een teakhout, geolied mahoniehout of aluminium rooster is een kunstwerk! De grote roosters zijn verkrijgbaar in vier lengtes, zodat een breed scala aan combinaties gemaakt kunnen worden om de perfecte opstelling te creëren. De roosters van het frame zijn onderverdeeld in vlakken van 25 bij 25 cm. Doordat de poten van de Mozaix aan de binnenzijde van het frame geplaatst zijn, wordt een zwevend effect gecreëerd.

De bijzonder comfortabele kussens kunnen worden geïnstalleerd op iedere plek op het frame. De kussens zijn leverbaar in verschillende afmetingen, zelfs met keuze uit een rug kussen in een lage of hoge variant. Deze kussens zijn allemaal voorzien van een QuickDry-vulling, zodat zelfs een regenbui er niet van wordt weerhouden om te genieten van deze luxe lounge.

De onderdelen die na het installeren van de kussens open blijven staan, bieden vrijwel onbeperkte aanpassingsmogelijkheden.

Naast het opvullen van deze roosters met fijn geëmailleerde lavastenen die beschikbaar zijn in zes verschillende kleurtinten of zelfs met teakhout of geolied mahoniehout, kunnen er ook een aantal accessoires worden geïnstalleerd. Deze opties bestaande uit een kleine tafellamp op zonne-energie of een hangende lamp. Kleine aluminium planters in twee dieptes kunnen ook worden gemonteerd voor wat extra groen! Nog geen bijzettafel? Het toevoegen van een praktische zwenkbare tafel is de oplossing.

Royal Botania biedt zo’n breed scala aan opties dat er een wereld van keuze is om elk ontwerp te creëren dat er maar voor te stellen is. Geen enkel detail wordt over het hoofd gezien! Met de Mozaix collectie wordt de meest luxueuze outdoor loungeset ontworpen!

DE NIEUWE DEFINITIE VAN ‘BADEN IN LUXE’!

Frame (Aluminium/ Wood):

Tiles (Lava Stone/ Wood):

Afmetingen:

Mahogany/ Teak:
Lounge Element 125: 127 x 127 cm

Lounge Element 150: 151,5 x 127 cm

Lounge Element 200: 200,5 x 127 cm

Lounge Element 225: 225 x 127 cm

Aluminium:
Lounge Element 100: 100 x 100 cm

Lounge Element 145: 145 x 100 cm

Lounge Element 195: 195 x 100 cm

Lounge Element 220: 220 x 100 cm

Side Table: Ø40 x H30 cm

Small Lamp: Ø36,5 x H51 cm

Big Lamp: Ø51 x H235 cm

Planter: 22,5 x 22,5 cm (7/ 12 cm diep)

Tiles: 22,5 x 22,5 cm

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

Lounge Element 125
Lounge Element 150
Lounge Element 200
Lounge Element 225
Lounge Element 100
Lounge Element 145
Lounge Element 195
Lounge Element 220
Side Table
Small Lamp
Big Lamp
Planter
Tiles

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens