Royal Botania – Mambo

Mambo

Royal Botania

De Mambo Lounge collectie laat de tijd voorbij glijden, ontspannen en nodigt u uit om u gezellig te nestelen en genieten. Zachte welvingen, warm hout en luxueuze comfortabele kussens met een vleugje Boheemse mystiek herinneren eraan om goed voor uzelf te zijn en u over te geven aan de luxe en comfort. 

Productinformatie

De Mambo Lounge collectie laat de tijd voorbij glijden, ontspannen en nodigt u uit om u gezellig te nestelen en genieten. Zachte welvingen, warm hout en luxueuze comfortabele kussens met een vleugje Boheemse mystiek herinneren eraan om goed voor uzelf te zijn en u over te geven aan de luxe en comfort.

De Mambo is een modulaire lounge collectie die uit zacht gebogen warm houten frames bestaat met heerlijke comfortabele kussen. Verkrijgbaar in 74 verschillende stoffen in verschillende kleuren en texturen, de nieuwe collectie van Royal Botania is de luxe lounge die u niet meer wilt verlaten. Door de verschillende modulaire elementen creëert u de lounge opstelling naar uw wensen en met de diverse opties aan kussens zijn de mogelijkheden oneindig. De side table/ footrest is in compleet teak of met ceramic tabletop verkrijgbaar.

De Mambo van Royal Botania combineert naadloos comfort, luxe en veelzijdigheid . Verander uw terras in een Boheems paradijs, geniet van de oase van rust en vergeet even alle stress van vandaag! 

Teak

Ceramic

Afmetingen:

One Seater: 105 x 96 x 45/ 81 cm

Two Seater: 192 x 96 x 45/ 81 cm

Two Seater L/R Arm: 183 x 96 x 45/ 81 cm

Two Seater Without Arm: 174 x 96 x 45/ 81 cm

Three Seater: 279 x 96 x 45/ 81 cm

Three Seater L/R Arm: 270 x 96 x 45/ 81 cm

Table/ Footrest: 87 x 87 x 24 cm

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

One Seater
Two Seater
Two Seater L/R Arm
Two Seater W/O Arm
Three Seater
Three Seater L/R Arm
Table/ Footrest Teak
Table/ Footrest Ceramic

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens