Royal Botania – Jive

Jive

Royal Botania

De Jive collectie, modern of klassiek, past in elke omgeving, maar is toch opvallend genoeg om op te merken. Deze collectie is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen. Het is aan u om de combinatie te kiezen die u aanspreekt.

ELEGANTE EENVOUD!

Productinformatie

De Jive collectie, modern of klassiek, past in elke omgeving, maar is toch opvallend genoeg om op te merken. Deze collectie is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen:
Een harmonieuze combinatie van een teakhouten rugleuning, een glad taps toelopend aluminium frame en een geweven olefine zitting met Quickdry-schuim resulteert in een uitnodigende stoel. Met deze combinatie van materialen past de Jive perfect in een wat strakkere, eigentijdse setting, maar ook in een klassiekere omgeving.

Deze eerste uitvoering van Jive is beschikbaar als zowel eettafelstoel als lage stoel. Een teakhouten rugleuning, een aluminium frame en een geweven olefine zitting.

Bij de tweede uitvoering wordt de geweven zitting omgezet voor een aluminium plaat, te voorzien van een zitkussen.

Ten derde is er ook een volledige aluminium uitvoering van Jive beschikbaar voor diegenen met een ‘less is more’-filosofie.

Wat de kleuren betreft zijn er, naast antraciet, wit en brons, drie pastelkleuren mogelijk; olijfgroen, zand en mushroom.
Het is aan u om de combinatie te kiezen die u aanspreekt.

Aluminium frame:

White


Mushroom


Olive Green


Sand


Bronze


Anthracite

Teak backrest:

Olefin seat:

Uitvoering 1: 
Teak rugleuning, aluminium frame en een geweven olefin zitting. Voor zowel de dining als lounge chair. Aluminium frame alleen in bronze of anthracite. 

Uitvoering 2:
Teak rugleuning met aluminium frame en zitting. Aluminium beschikbaar in alle 6 de kleuren.

Uitvoering 3:
Volledig aluminium frame voor de ‘less is more’-filosofie. Aluminium beschikbaar in alle 6 de kleuren.

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

Lounge Chair Version 1
Dining Chair Version 1
Dining Chair Version 2
Dining Chair Version 3

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens