Royal Botania – Fensi

Fensi

Royal Botania

De Fensi collectie is één nieuwkomers in 2023 bij Royal Botania. Deze collectie bestaat eigenlijk uit alleen een dining chair. Het is een eye-catcher en weerspiegelt de lijnen van de QT collectie, die al meer dan tien jaar heel veel succes heeft.  

Productinformatie

De Fensi collectie is één nieuwkomers in 2023 bij Royal Botania. Deze collectie bestaat eigenlijk uit alleen een dining chair. Het is een eye-catcher en weerspiegelt de lijnen van de QT collectie, die al meer dan tien jaar heel veel succes heeft. De Fensi chair oogt bijzonder licht en luchtig door de gevlochten rugleuning. Of zo lijkt het toch! In feite is de rugleuning gemaakt van een dun roestvrijstalen, hekachtig rooster dat prachtig is omwikkeld met een dun touwtje. De natuurlijke look van geweven touw moet niet inboeten aan ergonomie wanneer de stof rekt. Opnieuw een knap idee van Royal Botania voor perfect zitcomfort op lange termijn. Verkrijgbaar in 4 framekleuren; anthracite, bronze, pebble en white. Geniet van de etentjes met vrienden en familie met deze prachtige, comfortabele Fensi stoelen. 

Bronze

Pebble

White

Anthracite

De Fensi stoelen zijn stapelbaar.

Afmetingen:

Dining Chair: 55,5 x 63,5 x 44,5/ 77 cm

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens