Royal Botania – Exes

Exes

Royal Botania

De Exes collectie wordt gekenmerkt door de X-vormige frames wat een luxe aan comfort en stijl biedt. De X-vormige frames komen zowel in de stoelen als in de tafels terug. De vloeiende natuurlijke lijnen van het gegoten aluminium frame worden alleen onderbroken door de teakhouten armleuningen als warm designelement. 

EEN OVERDAAD AAN COMFORT EN STIJL!

Productinformatie

De Exes collectie wordt gekenmerkt door de X-vormige frames wat een luxe aan comfort en stijl biedt. De X-vormige frames komen zowel in de stoelen als in de tafels terug. De vloeiende natuurlijke lijnen van het gegoten aluminium frame worden alleen onderbroken door de teakhouten armleuningen als warm designelement. De naadloos geïntegreerde gebogen rugplaat heeft twee X-vormige openingen. Deze openingen dienen niet alleen als esthetische elementen, maar ook als bevestigingspunten voor het rugkussen. Deze worden bevestigd door middel van X-vormige knoppen die standaard in de kleur van het frame worden geleverd. Teakhouten exemplaren worden ook als optie aangeboden om bij de armleuningen te passen. Dit maakt de Exes-stoel nog meer tot een blikvanger.

Als aanvulling op deze stijlvolle stoelen zijn er twee nieuwe tafelframes. Een spectaculaire statiefoptie waarbij alle drie de benen elkaar op één punt ongeveer halverwege tussen de grond en het tafelblad kruisen. Deze ondersteunen een 120 cm en 160 cm rond tafelblad.

De andere optie heeft vier poten die passen bij een ellipsvormig tafelblad van 250 cm en 320 cm of ovale bladen van 220 cm en 300 cm. Al deze bladen zijn verkrijgbaar in een selectie aan keramiek in verschillende kleuren en texturen. Voor de ronde en ovale tafelbladen is er ook de optie voor een teak blad. Frames verkrijgbaar in anthracite, bronze, sand, mushroom en white coated aluminium.

Aluminium frame:

White


Pebble


Sand


Bronze


Anthracite


Teak (only by the dining chair)

Table Tops:

Ceramic (diverse kleuren)


Teak

Afmetingen:

Dining Chair: 59 x 60 x 43/ 66/ 78 cm

Low Chair: 67 x 67 x 37/ 59,6/ 66 cm

Round Table 120: Ø120 x H 75 cm
Round Table 160: Ø160 x H 75 cm

Oval Table 220: 220 x 120 x 75 cm
Oval Table 300: 300 x 120 x 75 cm

Ellipse Table 250: 250 x 130 x 75 cm
Ellipse Table 320: 320 x 140 x 75 cm

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

Dining Chair
Lounge Chair
Round Table Ø120
Round Table Ø160
Oval Table 220 cm Teak Top
Oval Table 300 cm
Ellipse Table 250 cm
Ellipse Table 320 cm

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens