Royal Botania – Calypso

Calypso

Royal Botania

De Calypso collectie begon met de introductie van uitsluitend een dining chair. Het aantrekkelijke design en karakter trok de aandacht van velen, waardoor de dining chair een succesverhaal werd. Zo werd in 2021 de Calypso collectie uitgebreid met een bar chair, lounge chair en een compacte twee- en driezitsbank.

VOOR ELK WAT WILS!

Productinformatie

De Calypso collectie begon met de introductie van uitsluitend een dining chair. Het aantrekkelijke design en karakter trok de aandacht van velen, waardoor de dining chair een succesverhaal werd. Zo werd in 2021 de Calypso collectie uitgebreid met een bar chair, lounge chair en een compacte twee- en driezitsbank.
De basis is van robuust teakhout, gecombineerd met een RVS rug bedekt met een bijbehorende gewatteerde hoes. Deze gewatteerde hoe is gemakkelijk afneembaar en verwisselbaar. Dit geeft het bijzondere karakter mee aan de Calypso, die menig terras zal doen schitteren.

Mocht er toch meer van de natuurlijke look & feel worden gehouden is er een weefuitvoering speciaal door Royal Botania samengesteld: de Kris Kross-weving. Dit materiaal is een combinatie van drie vezelkleuren, die perfect samengaan, wat een eye-catcher op ieder terras wordt. De Kris Kross-weving wordt gekenmerkt door de luchtige uitstraling.

Teak frame:

Weaving:

Kris Kross 

Upholstery:

Fabrics

Voor de upholstery en zitkussen is een ruime keuze uit stoffen.

De afmetingen van de Calypso collectie:

Dining chair: 
56 x 63 x 43/ 74 cm

Lounge chair:
62 x 72 x 36/ 72 cm

Bar chair:
55 x 60 x 80/ 111 cm

Bench:
134 x 72 x 36/ 72 cm

Bench:
174 x 72 x 36/ 72 cm

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

Dining Chair
Lounge Chair
Bar Chair
Bench

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens