Royal Botania – Butler

Butler

Royal Botania

De Butler collectie werd bijna 30 jaar geleden gelanceerd en was de allereerste side table collectie van Royal Botania. Het massief teakhout van de ‘oude’ Butler collectie is vervangen door een gepoedercoat RVS frame dat in vijf kleuren en drie hoogtes verkrijgbaar is.

ALTIJD EEN PERFECTE MATCH!

Productinformatie

De Butler collectie werd bijna 30 jaar geleden gelanceerd en was de allereerste side table collectie van Royal Botania. Het massief teakhout van de ‘oude’ Butler collectie is vervangen door een gepoedercoat RVS frame dat in vijf kleuren en drie hoogtes verkrijgbaar is.

Er is een ruime keuze aan materialen voor de table tops met diameter 40, 60 of 75 cm. Naast het teak zijn er ook verschillende keramische bladen en zes kleuren geglazuurde lavastenen. Deze side tables zijn een mooie aanvulling op zo’n beetje elke lage zit- of loungeset.

Coated RVS frame:

Anthracite


Sand


White


Bronze


Pebble

Table Tops:

Ceramic (diverse kleuren)


Teak


Lava Stone (zes kleuren)

Afmetingen:

Side Table 60PLT: 55,5 x 53,3 x 35 cm
Side Table 40TL: Ø40 x H28 cm
Side Table 60T: Ø60 x H35 cm
Side Table 75TH: Ø75 x H42 cm
Side Table 90TXH: Ø90 x H47 cm
Side Table 40TXH: Ø40 x H47 cm

Dining Table 90RSD: Ø90 x H75 cm
Dining Table 90RLD: Ø90 x H67 cm
Dining Table 120RSD: Ø120 x H75 cm
Dining Table 120RLD: Ø120 x H67 cm

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

Side Table Ø40
Side Table Ø60
Side Table Ø75
Side Table Teak Top

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens