Royal Botania – Beacher

Beacher

Royal Botania

De Beacher collectie is één van de klassiekers in de Royal Botania collectie en doet het al meer dan 25 jaar fantastisch bij Royal Botania.
Een collectie met een naam die voor zichzelf spreekt; ga naar het strand, neem de tijd voor jezelf en herstel je geest op een plek die je lief is.

HERSTEL UW GEEST!

Productinformatie

De Beacher collectie is één van de klassiekers in de Royal Botania collectie en doet het al meer dan 25 jaar fantastisch bij Royal Botania. Deze handige opklapbare loungestoel met bijpassende voetenbank is vervaardigd van het beste teakhout met een bekleding van duurzaam Batyline of textiele zitting, verkrijgbaar in diverse kleuren. Hierdoor kunt u de Beacher collectie geheel naar eigen stijl aanpassen. Dankzij het gebruik van deze duurzame materialen kan deze collectie gerust het gehele jaar buiten blijven.

Een collectie met een naam die voor zichzelf spreekt; ga naar het strand, neem de tijd voor jezelf en herstel je geest op een plek die je lief is.

Teak frame:

Batyline sling:
Het Batyline is verkrijgbaar in zeven kleuren.

Textile sling:
Het Textile is verkrijgbaar in zes kleuren.

 

De Beacher collectie is inklapbaar, zowel de chair als de footrest.

Maat van de foldable chair:
65 x 105 x 80 cm.
Gewicht: 6 kg.

Maat van de foldable footrest:
50 x 53 x 32 cm
Gewicht: 2,2 kg.

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

Foldable Chair
Foldable Footrest

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens