Royal Botania – Alura

Alura

Royal Botania

De Alura Collectie is een lijn van aluminium meubelen, bestaande uit een dining chair, armchair, een lounge chair, footrest, een lounger en een bar chair.
De Alura collectie zorgt voor jarenlang plezier met zijn tijdloos en strak design.

DENK JE DAT ER NIETS NIEUWS IS IN ALUMINIUM? TOCH WEL...

Productinformatie

De Alura Collectie is een lijn van aluminium meubelen, bestaande uit een dining chair, armchair, een lounge chair, footrest, een lounger en een bar chair. Aluminium frames gecombineerd met een comfortabele Batyline zitting en in drie kleuren verkrijgbaar: wit, zand of zwart. Allemaal handig stapelbaar waardoor de Alura meubelen weinig ruimte nodig hebben, maar kunnen ook met een gerust hart in de winter buiten blijven. De geïntegreerde armleuningen worden standaard in bijpassende kleur geleverd, maar kunnen optioneel ook in teakhout zijn. De Alura collectie zorgt voor jarenlang plezier met zijn tijdloos en strak design.

Bijzonder slim is het kenmerkende ligbed, met zijn gepatenteerde positioneringsmechanisme, bediend door een zuiger verborgen in een van de achterpoten. Bij het omhoog brengen van de rugleuning worden de zitting en de voetensteun neergelaten, terwijl de knieën worden opgetild. Zo biedt de Alura lounger een ongeëvenaard comfort. Het enige nadeel is dat je misschien niet wilt opstaan ​​als je eenmaal geniet van de perfecte ‘spa-positie’.

Het aluminium frame en Batyline zitting zijn in dezelfde kleur.

Afmetingen:

Dining Chair: 51 x 51,5 x 45,5/ 84 cm

Arm Chair: 59 x 60 x 46/ 65/ 84 cm

Bar Chair: 57 x 48 x 79/ 100/ 124 cm

Low Chair: 64,5 x 63,5 x 37/ 57/ 72,5 cm

Footrest: 52 x 51 x 31 cm

Lounger: 81 x 194 x 41 cm

Extra gegevens:

Alle meubelen van de Alura collectie zijn stapelbaar.
Bij alle armleuningen is een teak inleg mogelijk.

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

Dining Chair
Arm Chair
Lounge Chair
Footrest
Lounger
Bar Chair
Cushion Chair
Cushion Lounger

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens