Royal Botania – Alura Lounge

Alura Lounge

Royal Botania

De Alura collectie werd uitgebreid met de modulaire Alura Lounge collectie waar een sterke focus werd gelegd op minimalistische lijnen met een hoog zitcomfort. Voor elke manier van ontspannen in de tuin of op uw terras heeft de Alura collectie een passende oplossing.

DENK JE DAT ER NIETS NIEUWS IS IN ALUMINIUM? TOCH WEL...

Productinformatie

De Alura collectie werd uitgebreid met de modulaire Alura Lounge collectie waar een sterke focus werd gelegd op minimalistische lijnen met een hoog zitcomfort. De drie verschillende maten aluminium frames (80, 160 en 240 cm lang) met Batyline zitting worden gecombineerd met de extra comfortabele kussens. Door de verschillende maten frames kunt u elke gewenste opstelling creëren. De kussens zijn All-Weather en kunnen daardoor van voor- tot najaar gerust buiten blijven. De frames zijn volledig weerbestendig en kunnen het hele jaar buiten blijven, zodat u ook in de winterperiode kunt genieten van het prachtige design. Voor elke manier van ontspannen in de tuin of op uw terras heeft de Alura collectie een passende oplossing.

Bij deze modulaire lounge collectie kunnen lounge tafels natuurlijk niet ontbreken. Met twee verschillende maten in elk twee verschillende hoogtes en van beide maten een los tafelblad kunt u iedere gewenste opstelling samenstellen die u wilt. De frames zijn net als de Alura en de Alura Lounge collectie in drie kleuren verkrijgbaar; wit, zand en zwart. De tafelbladen zijn mogelijk in keramiek of in teak.

Aluminium frame:

Standard fabrics:

Natural White Dot


Natural Silver Dot


Natural Grey Dot


Natural Linen Dot

De drie verschillende maten aluminium frames (80, 160 en 240 cm lang) met Batyline zitting kunnen worden samengesteld naar al uw wensen.

De lounge tables zijn er in twee maten aluminium frames (80×80 en 140×120 cm) en hebben twee verschillende hoogtes (22,5 cm en 34 cm). Voor de tafelbladen is er een ruime keuze uit diverse ceramic table tops. Bij de 80×80 cm lounge tables kan er tevens gekozen worden voor een teak table top. Ook zijn losse table tops verkrijgbaar om in de modulaire frames te bevestigen.

Kris van Puyvelde
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op drie belangrijke elementen: esthetiek, ergonomie en techniek. Zij vormen het DNA van elk afzonderlijk concept binnen het Royal Botania trendsettend design. Het samenvoegen van deze ingrediënten en het perfectioneren van hun balans is hun basisrecept om de beste ontwerpen van buitenmeubilair te produceren.

Met deze formule heeft het eigen designteam van Royal Botania onder leiding van de oprichter Kris Van Puyvelde internationale waardering gekregen en meerdere designprijzen gewonnen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Daarnaast zetten ze het talent in van zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden.

Al deze creativiteit heeft geresulteerd in een breed scala aan charismatische producten, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie.

In deze collectie

One Seater
Footrest
Two Seater
L/R Arm Module
Three Seater
L/R Arm Module
Lounge Table 80x80
Lounge Table 140x120

Over Royal Botania

Geïnspireerd door de natuur

Ervaar de uitmuntende look en feel van buitenmeubelmerk Royal Botania. Royal Botania staat alom bekend om haar teakhouten buitenmeubelen en hoogwaardige verlichting met een onnavolgbaar design. Door het gebruik van lichte materialen en natuurlijke tinten hebben de meubelen een zacht en vriendelijk uiterlijk.

Royal Botania is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd erkend luxueus merk dat behalve teakhouten meubelen ook gebruikmaakt van andere duurzame materialen, zoals aluminium, glas, roestvaststaal en keramiek. Milieubewustzijn en het gebruik van 100% recyclebare producten zijn de basisprincipes die bij elk nieuw ontwerp bovenaan staan.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens