Rolxx rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolxx

Rolgordijnen van ware topkwaliteit: dat is waar Rolxx voor staat! 

Met het aankopen van een Rolxx rolgordijn koopt u niet zomaar een rolgordijn. U koopt een stukje Belgische topkwaliteit, vakmanschap. De Rolls Royce onder de rolgordijnen kunt u wel zeggen, op het prijskaartje na! 

Rolxx gaat namelijk verder waar iedere andere leverancier stopt, met rolgordijnen tot wel 6 meter breed! Én, exclusief te verkrijgen bij Van der Poel Home Textiel. Daarnaast is Rolxx net zoals Van der Poel Home textiel een echt familiebedrijf en staan de rolgordijnen van Rolxx al meer dan 10 jaar synoniem voor een strakke vormgeving met een detaillistische afwerking.

Ontdek Rolxx in hartje Zeeland, bij Van der Poel Home Textiel!

Rolxx rolgordijnen: exclusief bij Van der Poel Home Textiel

XXL rolgordijnen: tot wel 6 meter breed! Ontdek de unieke collectie van Rolxx

 
De naam Rolxx zegt het eigenlijk al, alleen dan in spiegelbeeld: XXL. Waar andere leveranciers stoppen bij breedtes van 4 meter, gaat Rolxx door, tot rolgordijnen van wel 6 meter breed! Een breedte die dan ook geen enkele andere fabrikant aan kan bieden. Bovendien, zonder dat het doek gaat ‘doorhangen’. Gezien de tegenwoordige bouwstijl, met vaak grote en brede raampartijen, is een XXL rolgordijn als die van Rolxx een ware uitkomst. Een rolgordijn uit één stuk is dan ook veel mooier om te zien dan twee naast elkaar, waar altijd een naad zichtbaar is. Met daarbij de keuze uit verschillende designsteunen, heeft u zo altijd een rolgordijn op maat gemaakt!
 
Belgische topkwaliteit: Geniet van duurzame en perfect afgewerkte rolgordijnen
 
De productie van de rolgordijnen vindt plaats in een eigen fabriek, door-, én met eigen vakmensen. Bovendien, met liefde voor het vak. En dat ziet u terug in de producten! Van het doek tot de designsteunen, alles klopt en draait tot in de perfectie. Voordat de rolgordijnen Rolxx verlaten, worden alle producten gecontroleerd op juistheid van de stof en werking van het rolgordijn. Gegarandeerd een goede koop dus!
 
Bij Rolxx worden onze rolgordijnen nog in eigen fabriek geproduceerd, door vakmensen die hun vak met liefde en toewijding uitoefenen. De kwaliteit ziet u terug in alles. Elk detail, van het doek tot aan de (design)steunen, wordt zorgvuldig gecontroleerd om een perfect eindproduct te garanderen.
 
De steunen, koofjes en onderlat kunt u bijvoorbeeld allemaal in de door uw gewenste RAL-kleur geleverd krijgen: zo past uw op maat gemaakte rolgordijn altijd in uw interieur! 
 
En, waar bij een gemiddeld rolgordijn de bediening na een aantal jaren nog wel eens stuk wil gaan of wat zwaarder gaat lopen, draait het rolgordijn van Rolxx nog altijd even soepel door. Oftewel, jarenlang plezier van uw product!
 
Bovendien heeft het familiebedrijf naast de collectie rolgordijnen, ook nog een eigen collectie gordijnen: Fabrixx! Ook deze worden geheel op eigen atelier geconfectioneerd, zodat deze perfect afgewerkt bij u kunnen worden afgeleverd. Een perfecte combi met rolgordijnen van Rolxx!
 
Elektrische rolgordijnen: gemakkelijk te bedienen met smartphone of afstandsbediening!
 

Rolxx biedt naast handbediende-, ook elektrische rolgordijnen aan die u eenvoudig vanaf de bank kunt bedienen met uw smartphone of afstandsbediening. In samenwerking met Somfy, een expert op het gebied van aandrijving van (binnen)zonwering, zorgen we ervoor dat uw rolgordijn fluisterstil op en neer draait. Voor de bredere rolgordijnen, tot 6 meter breed, is elektrische bediening zelfs essentieel, omdat handmatige bediening simpelweg te zwaar kan zijn.

Of u nu thuis op de bank zit, op vakantie bent of in onze winkel, u kunt uw Rolxx rolgordijnen overal moeiteloos bedienen!

Voor rolgordijnen op maat kiest u voor Rolxx!

In de regio’s Walcheren, Middelburg, Goes, Zierikzee en West-Brabant zijn wij exclusief dealer van Rolxx rolgordijnen. Als dé specialist op het gebied van raamdecoratie in Zeeland, zijn we daar bij Van der Poel Home Textiel dan ook trots op! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor bij u thuis!

Over Rolxx

Rolxx is een Vlaams familiebedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van (XXL) rolgordijnen. En niet zomaar rolgordijnen: rolgordijnen geheel op maat voor u gemaakt. Door de jarenlange ervaring in de interieurbranche, brengt het bedrijf enkel producten van ware topkwaliteit op de markt. Rolxx rolgordijnen zijn bovendien nog echt van Belgische makelij: Made in Belgium! Enkel het beste is goed genoeg, bij Rolxx.

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl