Rolxx rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolxx

Rolgordijnen van ware topkwaliteit: dat is waar Rolxx voor staat! Met het aankopen van een Rolxx rolgordijn koopt u niet zomaar een rolgordijn. U koopt een stukje Belgische topkwaliteit, vakmanschap. De Rolls Royce onder de rolgordijnen kunt u wel zeggen, op het prijskaartje na! 

Rolxx gaat namelijk verder waar iedere andere leverancier stopt, met rolgordijnen tot wel 6 meter breed! Én, exclusief te verkrijgen bij Van der Poel Home Textiel. Daarnaast is Rolxx net zoals Van der Poel Home textiel een echt familiebedrijf en staan de rolgordijnen van Rolxx al meer dan 10 jaar synoniem voor een strakke vormgeving met een detaillistische afwerking.

Productinformatie

XXL rolgordijnen: tot wel 6 meter breed!
 
De naam Rolxx zegt het eigenlijk al, alleen dan in spiegelbeeld: XXL. Waar andere leveranciers stoppen bij breedtes van 4 meter, gaat Rolxx door tot rolgordijnen van wel 6 meter breed! Een breedte die dan ook geen enkele andere fabrikant aan kan bieden. Bovendien, zonder dat het doek gaat ‘doorhangen’. Gezien de tegenwoordige bouwstijl, met vaak grote en brede raampartijen, is een XXL rolgordijn als die van Rolxx een ware uitkomst. Een rolgordijn uit één stuk is dan ook veel mooier om te zien dan twee naast elkaar, waar altijd een naad zichtbaar is. Met daarbij de keuze uit verschillende designsteunen, heeft u zo altijd een rolgordijn op maat gemaakt!
 
Belgische topkwaliteit 
 
De productie van de rolgordijnen vindt plaats in een eigen fabriek, door- en met eigen vakmensen. Bovendien, met liefde voor het vak. En dat ziet u terug in de producten! Van het doek tot de (design)steunen, alles klopt en draait tot in de perfectie. Voordat de rolgordijnen Rolxx verlaten, worden alle producten gecontroleerd op juistheid van de stof en werking van het rolgordijn. Gegarandeerd een goede koop dus!
 
De kwaliteit ziet u terug in alles: natuurlijk in het doek, maar ook zeker in bijvoorbeeld de ophangsystemen en alle andere details van het product. De steunen, koofjes en onderlat kunt u bijvoorbeeld allemaal in de door uw gewenste RAL-kleur geleverd krijgen: zo heeft u altijd uw rolgordijn op maat gemaakt! En waar bij een gemiddeld rolgordijn de bediening na een aantal jaren nog wel eens stuk wil gaan of wat zwaarder gaat lopen, draait het rolgordijn van Rolxx nog altijd even soepel door. Oftewel, jarenlang plezier van uw product!
 
Elektrische rolgordijnen

Rolgordijnen die u eenvoudig vanaf de bank kunt bedienen, met uw smartphone of afstandsbediening, Rolxx biedt het aan. Rolxx samen met Somfy, dé expert op het gebied van aandrijving van (binnen)zonwering. Door de samenwerking met Somfy, draaien de motoren in de buis van het rolgordijn altijd op een minimaal volume, waardoor u ze bijna niet hoort draaien. Zeker voor de bredere rolgordijnen is elektrische bediening noodzakelijk: handbediend wordt dan gewoonweg te zwaar. Dus of u nu heerlijk op de bank zit, lekker op vakantie bent of bij ons in de zaak: uw rolgordijnen van Rolxx kunt u in ieder geval overal bedienen!

Voor rolgordijnen op maat kiest u voor Rolxx!

Over Rolxx

Rolxx is een Vlaams familiebedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van (XXL) rolgordijnen. En niet zomaar rolgordijnen: rolgordijnen geheel op maat voor u gemaakt. Door de jarenlange ervaring in de interieurbranche, brengt het bedrijf enkel producten van ware topkwaliteit op de markt. Rolxx rolgordijnen zijn bovendien nog echt van Belgische makelij: Made in Belgium! Enkel het beste is goed genoeg, bij Rolxx.

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl