Rolgordijnen

Rolgordijnen

Sunway

Rolgordijnen van Sunway: een klassieker in de raambekleding!

Rolgordijnen passen eigenlijk in ieder mogelijk interieur. Zo zijn rolgordijnen uitvoerbaar in verschillende uitvoeringen. Dit zowel qua bediening, kleur en transparantie. En, altijd op maat gemaakt! De gehele Sunway collectie is verkrijgbaar bij Van der Poel Home Textiel.

Productinformatie

Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen zijn toepasbaar op vrijwel ieder raamtype. Zo is er dus ook voor uw thuis altijd een goede oplossing te vinden binnen de collectie van Sunway. Zo zijn de rolgordijnen verkrijgbaar in meer dan 300 stoffen! Zo heeft u een zeer uitgebreide keus aan kleuren, transparanties en structuren. Of u nu een geheel verduisterend rolgordijn zoekt of juist een transparant rolgordijn, het kan allemaal. Ook de kleur van de ‘hardware’, zoals de onderlat, steunen en eventueel cassette of bovenbak kunt u nog kiezen.

Elektrische rolgordijnen

Uw rolgordijnen gemotoriseerd? Ook dat kan bij Van der Poel Home Textiel! Gewoon voor het gemak, of bijvoorbeeld voor moeilijk bereikbare ramen in het huis. Ook voor de elektrische raambekleding zijn de mogelijkheden groot.

Raambekleding kunt u tegenwoordig bedienen hoe u maar wilt. Een rolgordijn met accu, vast bedraad, of nog ‘gewoon’ met een ketting, alles is mogelijk. Het bedienen van uw gemotoriseerde rolgordijn kan met een afstandsbediening, of via een app op uw smartphone. Sunway is voorloper op het gebied van elektrische rolgordijnen. Wij helpen u dan ook graag met een advies op maat!

Rolgordijnen: overal toepasbaar

Rolgordijnen zijn toepasbaar in iedere ruimte van uw woning. Natuurlijk in de woon- en slaapkamer, maar een rolgordijn in de badkamer en-/of keuken kan ook! Sunway biedt verschillende stoffen die bestand zijn tegen vocht, en voert zelfs een speciale collectie die vocht- en vui werend zijn: de Dustblock collectie. Deze duurzame rolgordijnen weren vuil en vocht, zijn antistatisch en bovendien makkelijk te reinigen! 

Duurzame rolgordijnen

Sunway heeft met de speciale Greenscreen Sea-Tex collectie een speciale, duurzame collectie in het assortiment. Het ‘Greenscreen’ rolgordijn is gemaakt van FLX garen. FLX is het allereerste zonweringsweefsel gemaakt van gerecycled oceaanplastic! Hiermee helpt Sunway aan het verminderen van de plastic soep in de oceaan. Bovendien, heeft dit materiaal dezelfde eigenschappen als die van een polyester rolgordijn. Warmte, zonlicht of vocht zijn amper een probleem.

Ontdek de gehele collectie Sunway rolgordijnen snel, bij Van der Poel Home Textiel!

Over Sunway

Sunway is dé specialist op het gebied van raamdecoratie en is oorspronkelijk ontstaan uit Jaloezieënfabriek Spijkenisse, opgericht in 1961. Sinds 1981 is het merk echter onderdeel van de Hunter Douglas groep, waar ook o.a. Luxaflex onder valt. 

Als merk bracht Sunway als eerste o.a. rolgordijnen en vouwgordijnen op de Nederlandse markt. Ook tegenwoordig is Sunway nog altijd een pionier op het gebied van raambekleding. Zo brengt Sunway steeds weer innovatieve producten en loopt het merk voorop op het gebied van technische ontwikkelingen. Hierbij wordt altijd gezocht naar de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. En, altijd op maat gemaakt!

Als Van der Poel Home Textiel zijn wij dan ook trots op om ‘Sunway Exposure Store’ te zijn!

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl