Roda – Wing

Wing

Roda

De WING collectie kan gebruikt worden voor decoratieve doeleinden of als scheidingswand. Deze screens kunnen op iedere gewenste plek worden neergezet.

Productinformatie

De WING collectie kan gebruikt worden voor decoratieve doeleinden of als scheidingswand. Deze screens kunnen op iedere gewenste plek worden neergezet.

Met de WING screens kan de ruimte naar wens worden ingedeeld, waardoor kleine privéhoekjes in de tuin of op het terras worden gecreëerd of zelfs meer intimiteit wordt gecreëerd, om te verbergen wat zich achter de schermen afspeelt.

In de schoonheid van het ritmische weefpatroon omvat de WING collectie alle technologie en aandacht voor detail die kenmerkend zijn voor RODA. Het is beschikbaar in diverse kleuren en neutrale tinten zodat het in iedere tuin, terras of balkon past.

Deze collectie is een ontwerp van Rodolfo Dordoni. Architect en ontwerper, hij werd geboren in Milaan, waar hij afstudeerde in architectuur aan de Polytechnische Universiteit. Door de jaren heen heeft hij voor veel belangrijke internationale bedrijven ontworpen en werkte hij als strategisch adviseur en artistiek directeur voor Italiaanse producenten van meubels en verlichting. Zijn ontwerpstijl combineert evenwicht en soberheid met een gevoelige en verfijnde smaak, verfijnd in de vele producten, collecties en systemen die hij gedurende zijn carrière heeft gecreëerd.
Voor RODA voert Rodolfo Dordoni een strategische onderzoeks- en productontwikkelingsactiviteit uit door een constante en positieve evolutie in het interpreteren van het thema buitenmeubilair tussen stijl en functionaliteit.

Frame:

Belt:

Recycled Belt:

Afmetingen:

Vertical: 120 x 40 x 183 cm

Horizontal: 183 x 40 x 122 cm

Vertically extendable: 120 x 40 x 183 cm

Rodolfo Dordoni

Over Roda

RODA vestigde zichzelf stevig in Italië en de rest van europa in de periode van 1990-2000 en specialiseerde zich in de productie van teakhouten meubelen wat zich onderscheidde in kwaliteit en excellent design. De grootste bekendheid kwam in het jaar 2000 toen RODA besloot het grote publiek rechtstreeks te benaderen met een grote marketingcampagne om zo liefhebbers te creëeren voor de bijzondere stijl die RODA ondertussen ontwikkeld had onder leiding van Roberto Pompa. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens