Roda – Stork

Stork

Roda

De STORK collectie is een design side table met een licht, met eigen karakter dat in iedere omgeving perfect past. STORK is een zeer veelzijdige side table dat gemakkelijk te combineren is, zowel in een grote tuin als op een kleiner grootstedelijk terras of balkon.

Productinformatie

De STORK collectie is een design side table met een licht, met eigen karakter dat in iedere omgeving perfect past.

Het teakhout is de absolute hoofdrolspeler van de collectie, ontworpen om een ​​steun op drie poten te creëren, zoals een ooievaars poot, gevormd als een lange nek die de grey gres-top lichtjes draagt. De maximale belasting op het blad is tot 2 kg.

STORK is een zeer veelzijdige side table dat gemakkelijk te combineren is, zowel in een grote tuin als op een kleiner grootstedelijk terras of balkon.

Deze collectie bedacht en ontworpen door Gordon Guillaumier. Een in Malta geboren ontwerper die zijn opleiding volgde in Malta, Zwitserland, Engeland en Italië. In 2002 richtte hij Studio Gordon Guillaumier op in Milaan en begon hij producten te ontwerpen voor internationale bedrijven, variërend van gestoffeerde meubels tot keramiek. Zijn werk omvat ook artistieke leiding en interieurontwerp door een aanpak die balans combineert met aandacht voor visuele, tactiele en textuuraspecten.

Teak:

Table Top:

Afmetingen:

Side Table: Ø45 x h54 cm

Gordon Guillaumier

Over Roda

RODA vestigde zichzelf stevig in Italië en de rest van europa in de periode van 1990-2000 en specialiseerde zich in de productie van teakhouten meubelen wat zich onderscheidde in kwaliteit en excellent design. De grootste bekendheid kwam in het jaar 2000 toen RODA besloot het grote publiek rechtstreeks te benaderen met een grote marketingcampagne om zo liefhebbers te creëeren voor de bijzondere stijl die RODA ondertussen ontwikkeld had onder leiding van Roberto Pompa. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens