Roda – Plein Air

Plein Air

Roda

De PLEIN AIR collectie is eenvoudig, minimalistisch en met een sterke persoonlijkheid. De collectie bestaat uit een serie tables en een armchair. Het aluminium frame en een gres-blad zorgen dat de PLEIN AIR collectie in balans is, met de geometrische vormen waardoor het ontwerp en de materialen worden verbeterd.

Productinformatie

De PLEIN AIR collectie is eenvoudig, minimalistisch en met een sterke persoonlijkheid. De collectie bestaat uit een serie tables en een armchair. Het aluminium frame en een gres-blad zorgen dat de PLEIN AIR collectie in balans is, met de geometrische vormen waardoor het ontwerp en de materialen worden verbeterd.

Met PLEIN AIR dining tables brengt Michael Anastassiades strakke en eenvoudige vormen naar buiten. Een aluminium frame, verkrijgbaar in de kleuren smoke en milk, met daarbovenop een mat gres-blad: de ent van de poot in het frame van het blad is bijna onzichtbaar, om de golvende geometrie van de tables en de perfectie van de lijnen die de table tops zonder onderbreking dragen. Verschillende afmetingen zorgen ervoor dat deze stijlvolle en minimalistische dining tables in iedere tuin, terras of balkon de hoofdrolspelers worden. De PLEIN AIR chair maakt de collectie compleet, met een RVS gepoedercoat frame en een Batyline-zitting, opgehangen dankzij een zorgvuldig spanningsspel.

PLEIN AIR is een collectie gebaseerd op de dining area. Het straalt strengheid en lichtheid uit in een combinatie van vormen, lijnen en materialen die perfect in de omgeving passen. Voor een sobere, zorgvuldige en verfijnde elegantie.

Deze collectie bedacht en ontworpen door Michaël Anastassiades. Een in Cyprus geboren en in Londen gevestigde ontwerper die civiele techniek studeerde aan het Imperial College London voordat Michaël Anastassiades een masterdiploma in industrieel ontwerp behaalde aan het Royal College of Art. Hij richtte in 1994 zijn studio in Londen op en in 2007 zijn bedrijf met een collectie lampen, meubels, objecten en sieraden. Zijn stukken onderscheiden zich door hun vakkundig gebruik van materialen en de directheid van hun functie: ze bewandelen de grens tussen beeldende kunst en industrieel ontwerp, ze zijn minimalistisch en functioneel, gericht op het creëren van dialoog en interactie. 

Frame:

Top/ Gres:

Batyline:

Afmetingen:

Armchair: 56 x 61 x 42/ 64/ 82 cm

Table 003: 220 x 80 x 74 cm

Table 004: 220 x 100 x 74 cm

Table 005: 280 x 80 x 74 cm

Table 006: 280 x 100 x 74 cm

Table 007: 150 x 150 x 74 cm

Table 008: 150 x 80 x 74 cm

Michael Anastassiades

Over Roda

RODA vestigde zichzelf stevig in Italië en de rest van europa in de periode van 1990-2000 en specialiseerde zich in de productie van teakhouten meubelen wat zich onderscheidde in kwaliteit en excellent design. De grootste bekendheid kwam in het jaar 2000 toen RODA besloot het grote publiek rechtstreeks te benaderen met een grote marketingcampagne om zo liefhebbers te creëeren voor de bijzondere stijl die RODA ondertussen ontwikkeld had onder leiding van Roberto Pompa. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens