Roda – Pillow

Pillow

Roda

De PILLOW is een collectie van lanterns die gemaakt zijn van teak en Canatex. Met deze lantaarns streeft RODA naar het creëren van een emotionele sfeer en een omgeving die ongelooflijk comfortabel en rustgevend is.

Productinformatie

De PILLOW is een collectie van lanterns die gemaakt zijn van teak en Canatex. Met deze lantaarns streeft RODA naar het creëren van een emotionele sfeer en een omgeving die ongelooflijk comfortabel en rustgevend is.

PILLOW is gemaakt van gebruikte materialen, zoals het natuurlijke teakhout voor de oogvormige voet en Canatex in de zandkleur voor de bekleding, en is voorzien van passementen om de zijkanten van de lantaarn te definiëren. Een handvat gemaakt met grijs gekleurde banden zorgt ervoor dat de lantaarns gemakkelijk kunnen worden verplaatst of opgehangen.

Het instelbare LED-licht draagt ​​bij aan het creëren van een intieme en ontspannende sfeer: een dynamische witte technologie maakt het mogelijk om tussenliggende temperaturen te selecteren, variërend van een warme 3000k wit tint tot een koude 4000k kleurtint. PILLOW wordt opgeladen met een stroomkabel. Het lantaarnlicht wordt ingeschakeld en afgestemd door middel van een aanraakbediening of via een APP. Hierdoor ontstaat er een gezellige, ontspannen sfeer.

Deze collectie bedacht en ontworpen door Gordon Guillaumier. Een in Malta geboren ontwerper die zijn opleiding volgde in Malta, Zwitserland, Engeland en Italië. In 2002 richtte hij Studio Gordon Guillaumier op in Milaan en begon hij producten te ontwerpen voor internationale bedrijven, variërend van gestoffeerde meubels tot keramiek. Zijn werk omvat ook artistieke leiding en interieurontwerp door een aanpak die balans combineert met aandacht voor visuele, tactiele en textuuraspecten.

Teak:

Canatex:

Afmetingen:

Small: 47 x 23 x 50 cm

Large: 47 x 23 x 70 cm

Batterij:
Looptijd ± 6/8 uur
Oplaadtijd: ± 3/4 uur

Gordon Guillaumier

Over Roda

RODA vestigde zichzelf stevig in Italië en de rest van europa in de periode van 1990-2000 en specialiseerde zich in de productie van teakhouten meubelen wat zich onderscheidde in kwaliteit en excellent design. De grootste bekendheid kwam in het jaar 2000 toen RODA besloot het grote publiek rechtstreeks te benaderen met een grote marketingcampagne om zo liefhebbers te creëeren voor de bijzondere stijl die RODA ondertussen ontwikkeld had onder leiding van Roberto Pompa. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens