Roda – Onda

Onda

Roda

Grote stoelen en comfortabele poufs ontworpen om te genieten van zalige ontspanning in de buitenlucht: de zachte vormen van de pouf “ONDA”, met speciale vulling, krijgt qua ontwerp een comfortabele uitstraling.

Productinformatie

De ONDA collectie bestaat uit zachte en compacte gestoffeerde stoelen die u uitnodigt om te ontspannen tussen vloeiende geometrieën en ongestructureerde volumes.
Lounge chair, chaise longue en pouf komen samen in een familie die klaar is om de sfeer van verfijnde informaliteit op te wekken en omhullend comfort te bieden, in iedere gewenste ruimte of omgeving.

ONDA-stoelen hebben een outdoor stoffering en een thermisch verzegelde en waterafstotende binnenvoering, die ze beschermt tegen water, ontworpen voor zorgeloos gebruik in de tuin, terras of balkon.

Grote stoelen en comfortabele poufs ontworpen om te genieten van zalige ontspanning in de buitenlucht: de zachte vormen van de pouf “ONDA”, met speciale vulling, krijgt qua ontwerp een comfortabele uitstraling.

De met Batyline beklede ondergrond is scheurvast en ook geschikt voor oneffen bestrating. Een praktische riemgreep op de rugleuning vergemakkelijkt de verplaatsing van de twee grootste elementen van ONDA om een ​​praktische en snelle reorganisatie van de ruimtes mogelijk te maken.

Deze collectie bedacht en ontworpen door Gordon Guillaumier. Een in Malta geboren ontwerper die zijn opleiding volgde in Malta, Zwitserland, Engeland en Italië. In 2002 richtte hij Studio Gordon Guillaumier op in Milaan en begon hij producten te ontwerpen voor internationale bedrijven, variërend van gestoffeerde meubels tot keramiek. Zijn werk omvat ook artistieke leiding en interieurontwerp door een aanpak die balans combineert met aandacht voor visuele, tactiele en textuuraspecten.

 

Stofcategorieën:

 

Afmetingen:

Lounge Chair: 110 x 110 x 35/70 cm

Chaise Longue: 110 x 170 x 35/70 cm

Pouf: 110 x 80 x 35 cm

Gordon Guillaumier

Over Roda

RODA vestigde zichzelf stevig in Italië en de rest van europa in de periode van 1990-2000 en specialiseerde zich in de productie van teakhouten meubelen wat zich onderscheidde in kwaliteit en excellent design. De grootste bekendheid kwam in het jaar 2000 toen RODA besloot het grote publiek rechtstreeks te benaderen met een grote marketingcampagne om zo liefhebbers te creëeren voor de bijzondere stijl die RODA ondertussen ontwikkeld had onder leiding van Roberto Pompa. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens