Roda – Laze

Laze

Roda

De LAZE collectie heeft als belangrijkste kenmerken, design, comfort en functionaliteit. Dankzij een golvend en omhullend silhouet, dat lijkt op de vorm van een groot blad, biedt deze outdoorcollectie een uniek comfort dat typerend is voor de lounge chairs van RODA. 

Productinformatie

De LAZE collectie heeft als belangrijkste kenmerken, design, comfort en functionaliteit. Dankzij een golvend en omhullend silhouet, dat lijkt op de vorm van een groot blad, biedt deze outdoorcollectie een uniek comfort dat typerend is voor de lounge chairs van RODA. LAZE is een uitnodiging om uit te rusten, te genieten van de rust van het lezen van een boek in een lounge chair en te genieten van de luxe om tijd aan onszelf te besteden.

LAZE is beschikbaar met een high back, low back en in rocking chair. De collectie wordt aangevuld met een sofa, met alleen het zitkussen, en een grote poef met voetenbankje. 

In elk element van de collectie zijn de polyester of gerecyclede acrylfilamenten gespannen op het roestvrijstalen frame en ondersteunen de comfortabele kussens, van zitting en rugleuning of gewoon voor de zitting, om een ​​natuurlijke transpiratie mogelijk te maken, ideaal voor warme zomerdagen.

Deze collectie bedacht en ontworpen door Gordon Guillaumier. Een in Malta geboren ontwerper die zijn opleiding volgde in Malta, Zwitserland, Engeland en Italië. In 2002 richtte hij Studio Gordon Guillaumier op in Milaan en begon hij producten te ontwerpen voor internationale bedrijven, variërend van gestoffeerde meubels tot keramiek. Zijn werk omvat ook artistieke leiding en interieurontwerp door een aanpak die balans combineert met aandacht voor visuele, tactiele en textuuraspecten.

Frame:

Cord:

Stofcategorieën:

Afmetingen:

Lounge Chair: 95 x 90 x 37/76 cm

Lounge Chair high back: 95 x 90 x 37/95 cm

Rocking Chair: 95 x 99 x 35/82 cm

Sofa: 200 x 90 x 37/76 cm

Stool: 95 x 60 x 37 cm

Gordon Guillaumier

Over Roda

RODA vestigde zichzelf stevig in Italië en de rest van europa in de periode van 1990-2000 en specialiseerde zich in de productie van teakhouten meubelen wat zich onderscheidde in kwaliteit en excellent design. De grootste bekendheid kwam in het jaar 2000 toen RODA besloot het grote publiek rechtstreeks te benaderen met een grote marketingcampagne om zo liefhebbers te creëeren voor de bijzondere stijl die RODA ondertussen ontwikkeld had onder leiding van Roberto Pompa. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens