Roda – Harp

Harp

Roda

De HARP collectie heeft een structuur van gepoedercoat roestvrij staal dat met de hand gelast is, terwijl de koorden zijn geweven in polyester- of acryldraad met een katoenen afwerking. De essentiële lijnen van de HARP collectie worden gecombineerd door kussens in verschillende kleuren, daarnaast wordt de lichtheid van het project versterkt door de lucht die door de koorden trilt. 

Productinformatie

De HARP collectie heeft een structuur van gepoedercoat roestvrij staal dat met de hand gelast is, terwijl de koorden zijn geweven in polyester- of acryldraad met een katoenen afwerking.

Een design collectie voor buiten waarin polyester of acryl, verkrijgbaar in een dikte van 3 of 7 mm, zijn oneindige filamenten rond een buisvormig gepoedercoat roestvrij staal geslepen volgens een doorlopende lijn.

De essentiële lijnen van de HARP collectie worden gecombineerd door kussens in verschillende kleuren, daarnaast wordt de lichtheid van het project versterkt door de lucht die door de koorden trilt. De verschillende afwerkingen en kleuren die beschikbaar zijn voor de verschillende elementen van deze collectie voldoen aan alle behoefte op het gebied van stijl en personalisatie.

HARP is samengesteld uit stoelen, loungestoelen, krukken, barkrukken en een ligstoel: de elegantie van het silhouet maakt elk item uniek en uiterst herkenbaar.

Dankzij de in drie standen verstelbare rugleuning is het HARP ligbed perfect om te lezen en comfortabel te zonnen in de tuin of op het terras. 

Deze collectie is een ontwerp van Rodolfo Dordoni. Architect en ontwerper, hij werd geboren in Milaan, waar hij afstudeerde in architectuur aan de Polytechnische Universiteit. Door de jaren heen heeft hij voor veel belangrijke internationale bedrijven ontworpen en werkte hij als strategisch adviseur en artistiek directeur voor Italiaanse producenten van meubels en verlichting. Zijn ontwerpstijl combineert evenwicht en soberheid met een gevoelige en verfijnde smaak, verfijnd in de vele producten, collecties en systemen die hij gedurende zijn carrière heeft gecreëerd.
Voor RODA voert Rodolfo Dordoni een strategische onderzoeks- en productontwikkelingsactiviteit uit door een constante en positieve evolutie in het interpreteren van het thema buitenmeubilair tussen stijl en functionaliteit.

Frame:

Cord: In Ø3 mm & Ø7 mm


Stofcategorieën:

Afmetingen:

Chair: 49 x 60 x 45/81 cm

Armchair: 54 x 60 x 45/ 65/ 81 cm

Bar Stool: 49 x 58 x 77/ 87 cm

Lounge Chair: 63 x 65 x 37/ 58/ 71 cm

Stool: 63 x 63 x 37 cm

Sunlounger: 195 x 72 x 32 cm

Rodolfo Dordoni

Over Roda

RODA vestigde zichzelf stevig in Italië en de rest van europa in de periode van 1990-2000 en specialiseerde zich in de productie van teakhouten meubelen wat zich onderscheidde in kwaliteit en excellent design. De grootste bekendheid kwam in het jaar 2000 toen RODA besloot het grote publiek rechtstreeks te benaderen met een grote marketingcampagne om zo liefhebbers te creëeren voor de bijzondere stijl die RODA ondertussen ontwikkeld had onder leiding van Roberto Pompa. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens